DOGODEK ZA ŠTUDENTE: Odskočna deska za tvoj uspeh

Piran

Univerza na Primorskem (UP) vabi vse sodelujoče študente in druge vključene (mentorje, koordinatorje) v projektih Po kreativni poti do znanja (PKP) ter vse tiste, ki vas zanima, kakšne kompetence, znanja, izkušnje in izzive študentje pri sodelovanju na projektih pridobijo ter kakšne priložnosti se jim, tudi zaradi znanstev z mentorji in podjetji, ob vstopu na trg dela obetajo, na dogodek "Odskočna deska za tvoj uspeh". Dogodek bo potekal ta petek na Fakulteti za turistične študije – Turistica UP v Portorožu.

V prvem delu dogodka, ki se bo pričel ob 10.15, se bodo študentje seznanili z najpogostejšimi napakami pri administrativnem delu in kako odpraviti le-te, izvedeli pa bodo tudi, kaj koristnega lahko izpolnjevanje časovnic prinese.

V drugem delu dogodka, med 11. in 12.30, pa bodo na okrogli mizi "PKP – odskočna deska za uspešno karierno pot" svojo zgodbo, povezano s PKP-jem, pripovedovali študent, predstavnik kariernega centra in podjetnik. Vsak skozi svojo vlogo bodo predstavili pozitivne vidike sodelovanja na projektih PKP, izkušnje in kompetence, ki jih vključen študent pridobi, ter priložnosti, ki se mu ob tem ponujajo.

Prijave in več informacij so na voljo na www.sklad-kadri.si

Udeležba na dogodku je brezplačna, za vse udeležence je tudi organiziran brezplačni prevoz iz Maribora, Ljubljane in Novega mesta.

Deli novico:

JsuisSD |  31 .05. 2018 ob  07: 34
Po dogodku...marenda v villa DOMUS...obvezno..