DODATNE PODROBNOSTI: To je bil razlog za zaprtje predora Markovec

Kronika

Poročali smo že o prometni nesreči, ki se je zgodila včeraj v predoru Markovec. Na spletni strani Uprave za zaščito in reševanje so včeraj zapisali, da naj bi se v steno zaletel avtomobil, ki je imel na prikolici vozilo, to pa je ob trku zdrsnilo na cestišče. A so danes s koprske policijske uprave sporočili, da je šlo za tovorno vozilo s priklopnikom.

Nesreča se je zgodila v sredo ob 15.30, istega dne je Uprava za zaščito in reševanje poročala, da je vozilu počila guma. Danes pa so policisti vzrok za nezgodo pripisali neprilagojeni hitrosti. Dodali so, da jo je povzročil 65-letni voznik, doma z območja Maribora. Zaradi odstranjevanja posledic nesreče je bil predor nekaj časa zaprt.

V Kopru domačin padel s trikolesnikom

Ob 00.15 je 37-letni domačin v Kopru s trikolesnikom prehitro zapeljal čez hitrostno oviro, padel in se poškodoval. Odrejen je bil preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal rezultat 0,76 mg alkohola/l izdihanega zraka.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
ManofSteel |  28 .02. 2019 ob  15: 17
Kakšno tovorno vozilo z priklopnikom ? Šlo je za Jeepa, ki je prevažal Črn BMW na prikolici. Videl sem priokolico ob steni in BMW-ja bolj naprej ter Jeep-a. In kolona kot, da se vžgalo vozilo v predoru...krneki. Žalostno, da ob takšni bogi materialni škodi zablokira cel promet. Vrži te se v fonjo