DOČAKALI SMO JO: Nova Škoda Octavia 2020 že v prodaji pri Porsche Koper!

Koper

Najpomembnejši model znamke Škoda je že na voljo, da ga naročite pri Porsche Koper. Naročila za novo generacijo modela Škoda Octavia Combi se začnejo z vstopno ceno že od 18.387 evrov! Prva vozila bodo v salonu konec marca 2020.

"Končno smo dočakali novo generacijo izjemno priljubljenega modela Škoda Octavia Combi. Nova generacija vas bo prepričala, tako glede zunanjega dizajna, notranje prostornosti in praktičnosti kot tudi glede tehnologije in varnosti," pravi Samo Vergan, vodja prodaje znamke Škoda pri Porsche Koper.

Nova Škoda Octavia 2020 vas bo zagotovo navduševala tudi v novi generaciji, saj predstavlja veliko tehnologije, a pri tem zvesto nadaljuje smernice prejšnjih generacij. Nova generacija modela Octavia 2020 med drugim predstavlja najnovejšo tehnologijo, varnost z asistenčnimi sistemi za pomoč pri vožnji. Ostaja tako limuzinska izvedenka, kot tudi karavanska Octavia Combi in seveda tudi zmogljiva različica Škoda Octavia 2020 RS ter Octavia Scout.

Nova Škoda Octavia – vse kar morate vedeti

- Nova Škoda Octavia 2020 cena - Combi (velja od 4. 3. 2020 do izdaje novega cenika)

- Nova Škoda Octavia 2020 konfigurator - Combi

Financiranje Škoda 1 % vam omogoča nakup vozila Škoda za 1 % njegove maloprodajne cene na mesec.

Ostrejši zunanji dizajn, ki ohranja prepoznavno eleganco

Četrta generacija modela Škoda Octavia 2020 zvesto nadaljuje s prepoznavno obliko, ki so se je kupci navadili v številnih letih obstoja. Eleganten dizajn s spredaj povsem novo podobo, ki vključuje izrazite žaromete v LED (serijsko) ali matrični tehnologiji, zapeljivo masko in bolj dinamičnimi odbijači, tako spredaj kot zadaj, obljublja velik potencial v spodnjem srednjem razredu. Zadnje luči so prav tako v tehnologiji LED z dinamičnimi smerniki.

Nova Škoda Octavia - najpomembnejše novosti:

- v celoti digitalizirana notranjost nove generacije modela Škoda Octavia,

- več prostora v notranjosti in prtljažniku,

- bolj oster zunanji dizajn z veliko mero elegance,

- veliko izbire med pogonskimi sklopi, tudi priključni hibrid,

- LED žarometi serijsko, matrični žarometi za doplačilo,

- preverite tudi zalogo: Škoda Octavia karavan.

V notranjosti vlada popolna digitalizacija

Notranjost četrte generacije modela Škoda Octavia je povsem drugačna, kot smo je bili vajeni do sedaj. Prevladuje digitalno okolje, novi dvokraki volanski obroč, ki zagotavlja veliko tipk (funkcij) in pa povsem izpopolnjen sredinski del z velikim zaslonom multimedijskega zaslona (od 8,25 do 10 palcev). Na voljo je tudi head-up projekcijski zaslon, ki pomembne podatke projicira na vetrobransko steklo, multimedijski sistem pa se lahko pohvali s številnimi novimi funkcijami. Digitalni merilniki so izboljšani tako, da omogočajo kar štiri različne prikaze. Ne manjka niti najnovejši USB-C vmesnik, za doplačilo pa je lahko nova Škoda Octavia 2020 opremljena tudi z 230-voltno električno vtičnico.

Novi drsnik pod zaslonom multimedijskega zaslona v notranjosti modela Škoda Octavia zagotavlja nastavljanje glasnosti ali pa temperaturo klimatske naprave. Na voljo je tudi vmesnik za kartico e-SIM za povezavo z internetom, brezžično polnjenje pametnih naprav in še veliko več!

Samo najnaprednejši asistenčni sistemi

Vsi asistenčni sistemi so izboljšani, kar nekaj od v nadaljevanju naštetih jih je v Škodi na voljo prvič! Novi je recimo asistenčni sistem za izogibanje oviram, ki v primeru nevarnosti, da v Octavio trči udeleženec v prometu, vozniku pomaga z asistenco volanskega obroča. Sistem voznika prav tako opozarja, če se mu kdo približuje - v primeru, da ne zazna povratnega dotika, zasilno ustavi vozilo.

Preverite SUV zalogo vozil ŠKODA pri Porsche Inter Auto:

- Škoda Kamiq

- Škoda Karoq

- Škoda Kodiaq

Škoda Octavia 2020 motorji: dizelski TDI, bencinski TSI in priključni hibrid

Bencinska motorja sta trenutno na voljo 1.0 TSI z močjo 81 kilovatov oziroma 110 konjskih moči in 1.5 TSI z močjo 110 kilovatov oziroma 150 konjskih moči. Pri dizelskih različicah bo na voljo 2.0 TDI s 85 kilovati oziroma 115 konjskimi močmi in zmogljivejši 2.0 TDI s 110 kilovati in 150 konjskimi močmi.

Trenutno so na voljo motorji:

- 1.0 TSI 81 kW (115 KM) - kasnejša možnost naročanja

- 1.5 TSI 110 kW (150 KM)

- 2.0 TDI 85 kW (115 KM) in 110 kW (150 KM)

Pokličite jih – za vse dodatne informacije so vam z veseljem na voljo!

Porsche Koper, Ankaranska cesta 10, 6000 Koper, www.porscheinterauto.net

- Samo Vergan, tel.: 05 61 16 517

- Jernej Bizjak, tel.: 05 61 16 509

NOVOSTI 2020 kmalu tudi pri Porsche Inter Auto! Vabljeni, da si pri Porsche Maribor ogledate tudi novi Golf, nekoliko kasneje tudi povsem novo generacijo modela Seat Leon 2020. Pred kratkim pa je bil predstavljen tudi povsem novi Audi A3 2020.

Deli novico: