DOBRODELNOST SE NADALJUJE: Pomagali bodo gospe, ki je svoj zadnji evro darovala Krisu

Slovenija

Potem ko smo na Regionalu objavili zgodbo o Cvetki Talaber iz Murske Sobote, ki je svoj zadnji evro darovala malemu Krisu iz Kopra, smo v uredništvo prejeli kar nekaj sporočil bralcev, ki jih je zanimal kontakt gospe. Odločili so se namreč, da bi ji pomagali.

Minuli teden je časnik Slovenske novice objavil zgodbo Cvetke Talaber iz Murske Sobote, upokojenke, ki je zadnji evro, ki ji je tisti mesec ostal od pokojnine, namenila malemu Krisu Zudichu. Zraven je poslala zgornje pismo in fotografijo Soboškega jezera z labodom. Cvetkina zgodba se je dotaknila marsikaterega bralca, mnogi so se tudi v tem primeru odločili pomagati po svojih močeh.

Kot nam je denimo zaupala Polona Luketić iz Črnomlja, se je odločila, da bo gospe Cvetki pomagala tako, da ji bo na domač naslov poslala paket s hrano, oblačili, dodala pa je tudi nekaj denarja. Luketićeva pa ni edina, ki se je odzvala na zgodbo prekmurske gospe. Tako na kontakt našega uredništva kot v komentarjih na Facebooku so uporabniki pisali, da ji bodo pomagali.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
vseved |  14 .10. 2019 ob  18: 55
Pa ste prepričani da je to res?
Duracell |  14 .10. 2019 ob  18: 03
... bo serpentinšek vrnil uni dva dinara....