DOBRODELNO: Izolski motoristi darovali kri

Koper

Člani in prijatelju MK Kondor Izola ter policistke in policisti PU Koper so v ponedeljek v skupni akciji ponovno darovali kri.

V Centru za transfuzijsko dejavnost Izola je v ponedeljek potekala skupna krvodajalska akcija motorističnega kluba Kondor ter policistk in policistov iz Policijske uprave Koper oziroma Prometne policijske postaje Koper.

Skupne akcije se je tako udeležilo več kot štirideset krvodajalcev. Krvodajalska  akcija je le nadaljevanje odličnega sodelovanja predstavnikov policije ter MK Kondor, saj vsako leto med drugim pred pričetkom motoristične sezone pripravimo tudi skupno izobraževanje varne vožnje z motornimi kolesi.

Kri darovali že sedemnajstkrat

Stalni člani, ter prijatelji motorističnega kluba Kondor so letos tako že tretjič darovali kri, skupno pa že kar sedemnajstkrat, kar je skupaj več kot 150 litrov te dragocene tekočine. Slednje je tudi zagotovo rekordna številka med slovenskimi motoristi oziroma klubi.

Deli novico:

87 krat |  30 .11. 2015 ob  09: 04
krat sem daroval kri a me nikoli niso nič vprašali razen o splošnem počutju. Morda si tudi sam zaželim kake fotke ampak ne jaz darujem kri, ker bo nekomu pomagala. To je moja fotka.
Dragi motoristi dejte to početi 3 - 4 na leto pa boste imeli pravo pozornost - svojo pozornost in veselje. Ko j..be fotko in reklamo, če sem na cesti potencijalni morilec. Pomnite in delajte dobro brez lasne hvale. Saj veste kaj pomeni lastna hvala....!
105 |  29 .11. 2015 ob  08: 56
krat sem jo daroval,pa nihče ni nič vprašal! LP
Pantalon |  29 .11. 2015 ob  05: 15
-1
Ko vidim kake neumnosti počnejo na cestah,še posebej tisti kao direktor aerodroma mi gre za kozlat.Upam da ne bom nikoli potrebovala njegovo kri.
Bog Jehova |  28 .11. 2015 ob  21: 20
-5
Kri v mesu je duša telesa. Vzdržuj se krvi in malikovanja (idolatrije) je lepo zapisano v Bibliji. Prejmite samo frakcije krvi. Jehovove Priče se vzdržujejo krvi in ne jemljejo transfuzij, samo frakcije, eritrocitov, levkocitov in trombocitov in ne vem za frakcijo plazme kako je. S sprejemom tuje krvi, pride kot en tujek v tvoje telo ta tujek demonski. Resnica boli!! Zlezite iz iluzije vi ateisti brezbožni. Niste nastali iz opic, ampak vas je Bog ustvaril preko Jezusa Kristusa. Streznite se, je velika stiska zaradi delovanja neopazne sile (Satana in demonov) že tisočletja. Je vse lepo napisano v SP kako je bilo, je in bo. Jah
@jaz tudi |  28 .11. 2015 ob  20: 33
Sva ze 2 samo da jaz grem 4 na leto
jaz tudi |  28 .11. 2015 ob  17: 15
darujem kri,in to vsake tri mesece pa tega ne objavljam.....