DO FIT POSTAVE Z VIDO MACURA ŠE PREDEN SE POŠTENO PRIČNE POLETJE: Bikini izziv, s katerim boste dosegle cilj

Koper

Ste pripravljene na spremembo v samo treh mesecih? Pridružite se posebnemu bikini izzivu, ki ga organizira 'ekstremna trenerka' Vida Macura. Poleg vadbe se boste naučile zdravih navad in obrnile na glavo prepričanje, da vam ne more uspeti. Prijave na t. i. Bikini izziv so odprte, število mest pa je omejeno. Za uporabnice ET (Extreme training) aplikacije je izziv brezplačen.

Trimesečni program vadbe 'Bikini izziv', ki bo poskrbel za zavidljive poglede še preden se bo pošteno pričelo poletje, je namenjen ženskam vseh starosti"Gre za prvi načrt vadbe, ki v popolnosti uspe. Pripravljen je na osnovi večletnih izkušenj na področju osebnega trenerstva in treniranja večjih skupin," zagotavlja trenerka Vida Macura.

Bikini izziv se prične 1. marca 2021. Ker se želi Vida v programu maksimalno posvetiti vsaki posameznici in tako zagotoviti vidne rezultate, je število prijavnih mest omejeno"V paketu boš prejela prav vse potrebno, da se v naslednjih treh mesecih postopoma posloviš od nekaj kilogramov ter svoje telo spraviš v formo in obliko, kot si jo zasluži prav vsaka ženska," dodaja trenerka iz Kopra.

Kaj vse prejmete v paketu 'Bikini izziv'?

V zaprti skupini se boste družile, pogovarjale, motivirale in klepetale o ciljih, uspehih ter še marsičem. Vsakodnevno boste prejemale sveže vsebine, navodila in nasvete.

Zagotovljen je dostop do zdravih, okusnih in hitro pripravljenih 365 receptov v aplikaciji Extreme Training, kar vam bo prihranilo veliko časa pri sestavi jedilnika. Vsi recepti oziroma jedilniki imajo že preračunan vnos kalorij. Poleg tega boste vsak dan prejele priporočen dnevni meni, ki bo vključeval pet obrokov. V primeru, da česa ne marate, bo Vida po vaših željah priredila recept.

Vsi treningi so v celoti vodeni in oddelani z vadečimi v aplikaciji ET. Vsak trening v aplikaciji ET je pripravljen za vsako posameznico posebej, poleg tega bodo kandidatke z Vido enkrat tedensko v zaprti Facebook skupini oddelale "live" trening. Dvakrat mesečno pa bodo imele priložnost preko "live chata" v Facebook skupini postavljati vprašanja.

Ob tem Vida nudi osebno podporo 24 ur dnevno za vsa vprašanja in dileme, ki se bodo morda pojavile v času izziva. Rezultat je zagotovljen in viden že po dveh tednih treninga.

Prijava na 'Bikini izziv' je za članice Extreme Training brezplačna, edini pogoj za prijavo je aktivna članarina v aplikaciji, ki znaša 24,99 evra za tri mesece ter 9,99 evra za en mesec.

Prijavite se lahko tudi na tej povezavi: https://extremetraining.eu/sl/bikini-izziv-narejen-za-dosego-ciljev/

Tiste, ki se boste pridružile izzivu, boste sodelovale še v žrebanju za bogate nagrade.