'DIVJI ZAHOD' V POSTOJNI: 18-letnik hodil po mestu in streljal, trojica razbijala avtomobile

Kronika

Da praznični konec tedna ni bil prav miren za postojnske policiste, so v soboto in nedeljo poskrbeli dvajsetletni mladeniči in najstnik. Prvi so po pijančevanju naredili veliko škodo na vozilih, 18-letnik pa se je v nedeljo zvečer odločil za zelo nevarno početje.

Minulo nedeljo ob 20.14 so postojnski policisti prejeli klic, da nekdo hodi po Tržaški cesti v Postojni in pri tem strelja s pištolo. Na osnovi opisa so izsledili 18-letnika, doma iz okolice Postojne, pri katerem so med varnostnim pregledom našli plašilno pištolo z nekaj naboji. Pištolo so mu zasegli. Zoper njega bodo uvedli hitri prekrškovni postopek.

V soboto okoli polnoči pa je občan obvestil policijo, da se na makadamskem parkirišču pod pokopališčem v Postojni sliši razbijanje stekel. Sprožilo se je tudi več alarmov. Na kraj so odšli postojnski policisti, ki so v neposredni bližini prijeli tri pijane mladeniče. Dva sta bila stara 22, eden pa 23 let. Izkazalo se je, da so na parkirišču poškodovali stekla na petih osebnih avtomobilih in povzročili za 5.000 evrov škode. Čaka jih kazenska ovadba.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
kokodek |  02 .04. 2024 ob  15: 55
12
kreteni na delu