DIVJI LOV PO PARENZANI: 16-letnika zablokirali v tunelu, uporabiti so morali prisilna sredstva

Kronika

Včeraj popoldan so policisti v Luciji opazili voznika mopeda Piaggio ZIP, ki je vozil s preveliko hitrostjo proti Valeti. Voznika so ustavili na križišču odcepa za Podvozno cesto, ta pa je registrsko tablico privzdignil navzgor in s kraja pobegnil. Pri tem je trčil v prednji del policijskega vozila. Vozil je naprej po Senčni poti skozi tunel v Strunjan, po Parenzani do tunela Jagodje. Voznik je zapeljal v tunel, zaradi blokade na drugi strani pa je obrnil nazaj proti Portorožu, kjer so ga pred tunelom ustavili. Nato je poskušal peš pobegniti s kraja, vendar mu ni uspelo. Pri prijetju so uporabili prisilna sredstva, saj se je aktivno upiral, so zapisali na PU Koper. Na kraju so policisti ugotovili, da gre za mladoletnika, starega 16 let. Skuter bodo odpeljali na izredni tehnični pregled, mladoletniku pa sledi obdolžilni predlog za več kršitev.

Včeraj okoli 18.30 so bili policisti obveščeni, da se je nekdo z vozilom v Kopru zaletel v steber. Na kraju so ugotovili, da je 26-letni voznik iz okolice Izole zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom in čelno trčil v steber reklamnega panoja. Preizkus z alkotestom je pokazal rezultat 0,58 mg/l, vendar se z njim ni strinjal, odklonil je tudi strokovni pregled. Odvzeli so mu vozniško dovoljenje, sledi obdolžilni predlog.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Kukuruz |  08 .05. 2019 ob  15: 15
14
Mulc je ukradu motor al kaj?!
Al je imel pod sedezom droge?
Njegova zivljenska pot pac bo usrana...
ManofSteel |  08 .05. 2019 ob  14: 28
10
Ko boš pristal v bolnici z vsemi udi polomljenimi...morda takrat boš začel uporabljat mozak v kolikor ga imaš ?
ManofSteel |  08 .05. 2019 ob  14: 27
23
Današnji najstniki si upajo preveč...najbrž imajo svoje starše za vzornike. Osebno sem naletel na klinca, ki še ni padel iz mamine dojke. On bi se rad tepel z mano hahahahaha...e moja golazen kukava vam majka