DIVJE ZASLEDOVANJE NA ISTRSKEM IPISILONU: Tam so posneli spektakularni hollywoodski prizor (FOTO)

Istra

Po snemanju nadaljevanja hollywoodske uspešnice Krij mi hrbet v Rovinju se je ekipa, v kateri so bila sama zveneča filmska imena – Salma Hayek, Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson in Morgan Freeman – preselila v notranjost hrvaške Istre. Kot poroča portal Glas Istre, so na mostu Mirna na istrskem ipsilonu posneli spektakularni akcijski prizor zasledovanja Hayekove in Jacksona. 

Ustvarjalci so izbrali istrski ipsilon kot lokacijo za snemanje divjega prizora zasledovanja, ki se je zaključil na mostu Mirna, v kadru pa se je pojavil tudi helikopter, ki ga je moč videti tako pod mostom kot nad njim. Specifičnost same lokacije snemanja je zahtevala posebne varnostne ukrepe, za varnost pa je ekipi pomagala skrbeti družba Bina-Istra, ki je koncesionar avtocest v hrvaški Istri, dodajajo na portalu.

Film Krij mi hrbet (Hitman's Bodyguard) je občinstvo osvojil pred dvema letoma, nadaljevanje filma pa so poleg lokacij na Hrvaškem snemali tudi v sosednji Italiji, natančneje v Trstu, kjer so med drugim posneli prizor, kako se vozilo zaleti v tržnico in raztrešči stojnico, polno sadja in zelenjave.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija