DIVJA DIRKA PIRANČANA: Namesto 90 km/h vozil še enkrat več!

Kronika

Policisti so 25-letnemu vozniku osebnega avtomobila, doma iz Pirana, odvzeli vozniško dovoljenje, ker je na cesti izven naselja, kjer je omejitev hitrosti omejena na 90 km/h, vozil s povprečno hitrostjo 177 km/h. Podan bo obdolžilni predlog.

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 35 primerih in na številko 113 prejeli 134 klicev. Obravnavali so tri prometne nesreče, v katerih je nastala premoženjska škoda in zasegli eno vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali en vlom, tri tatvine, grožnjo in lahke telesne poškodbe. Zaradi kršitve javnega reda in miru so posredovali dvakrat.

V okolici Pivke so policisti ustavili 19-letnega domačina in mu zasegli osebni avtomobil, ker ne poseduje vozniškega dovoljenja. Podan bo obdolžilni predlog.

Kraje in vlomi

V Portorožu je neznani storilec vlomil v avtomat za pijačo, ki se nahaja na terasi lokala. Iz avtomata je ukradel okoli 20 plastenk s pijačo in s tem povzročil za približno 40 evrov škode.

V Kopru je neznani storilec na parkirišču ukradel odklenjen parkiran osebni avtomobil znamke Peugeot 306, kovinsko sive barve, letnik 2000, reg. št. KP75-30C. Lastnik ima za 300 evrov škode.

Ilegalne migracije

Na območju PU Koper so policisti v zadnjih 24 urah obravnavali devet oseb, ki so nedovoljeno prestopile mejo s Hrvaško, štirje državljani Bangladeša so zaprosili za mednarodno zaščito in so bili odpeljani v azilni dom, ostali ilegalci pa so še v postopku vračanja hrvaškim varnostnim organom.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija