DENISE DAME RAZBURJA V RESNIČNOSTNEM ŠOVU ZADRUGA: Po seksu še pretep (VIDEO)

Svet

Kontroverzna slovenska starleta Denise Dame je v začetku meseca poskrbela za vročo akcijo, ki so jo precej nazorno posnele kamere in s katero je sprožila množičen odziv javnosti. A brez škandalov pri njej, kot kaže, ne gre. Tokrat se je v resničnostnem šovu Zadruga zapletla v kar v dva huda pretepa.

Prvi prepir, do katerega je prišlo v nedeljo, 16. januarja, se je začel z rahlim prepiranjem in nato glasnim vzklikom Denisine sotekmovalke Irme Sejranić, ki ji je zavpila: "Od**bi od mene!"

Denise pa ji ni ostala dolžna. Z glave ji je agresivno snela kapo in jo vrgla na tla. Situacija je po tem v trenutku eskalirala, padali so udarci in klofute, veliko je bilo tudi lasanja. Pretep je bil celo tako resen, da so ju sotekmovalci komaj spravili narazen. "Denise, spusti jo, kaj ti je," so ji večkrat ponovili.

Ko so ju končno spravili narazen, je sledilo še nekaj sočnih žaljivk s strani sotekmovalke, nato pa je v Denise znova zavrelo. Čeprav sta jo dva moška skušala zadržati, je sotekmovalko brcnila. Kmalu so se vključili varnostniki, a pretep se je nadaljeval tudi ob njihovi prisotnosti, saj tudi njim ni uspelo brzdati agresivne Slovenke

Situacija se je še enkrat ponovila, nato pa je Denise sotekmovalca prosila za "samo eno cigareto, da se pomiri". Kot gre razbrati iz konteksta pogovora, je Denise skupila nekaj poškodb.

Ponoči sta se Denis in Irma ponovno spopadli. Kot kaže, Irmi ni odgovarjalo, da Denise skače po njeni postelji, zato jo je brcnila z nje. "Ona me je prva brcnila, jaz se je nisem niti dotaknila," je dejala Denise. Nato je nadaljevala s skakanjem po postelji in petjem. Irma ji je dejala: "Ne počni tega. Če želiš, da spet nadaljujeva kot včeraj, ni problema. Ampak zdaj me nihče ne more ustaviti."

Denise njenih besed ni upoštevala in ponovno je prišlo do pretepa – a tokrat v ležečem položaju in z mnogo več brcanja. Vmešale so se druge sotekmovalke, ki so ju spravile narazen, pritekli so tudi varnostniki. Sotekmovalki sta si ob vsem tem namenili še nekaj hudih žaljivk.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija