DANES BO V KOPRU NAPETO: Sixt Primorska v bran naslova pokalnega prvaka

Koper

Žreb je določil, da se bosta glavna kandidata za pokalno lovoriko srečala že v polfinalu zaključnega turnirja pokala Spar. Sixt Primorska, ki brani naslov, in dvajsetkratni pokalni prvak, Petrol Olimpija, se bosta v dvorani Bonifika srečala ob 15.30. Tri ure kasneje bo sledil še drugi polfinale med Helios Suns in Hopsi Polzelo.

Vsi štirje udeleženci zaključnega turnirja že imajo v svojih vitrinah pokalni naslov. Sixt Primorska je svojega edinega osvojila lani v Tivoliju, Ljubljančani so nazadnje slavili 2017, Helios Suns je bil prvak 2007, Hopsi s Polzele pa 1996.

Poleg košarkarskega dogajanja na parketu organizatorji pripravljajo tudi pestro gostinsko ponudbo v dvorani Bonifika ter spremljevalni program v središču Kopra. V Taverni bo v soboto nastopila glasbena skupina Elvis Jackson, v nedeljo Mambo Kings, vsak obiskovalec finalnega turnirja bo imel ob predložitvi vstopnice na koncertnem prizorišču na voljo eno pijačo brezplačno. Cena vstopnice je deset evrov, paket za ogled obeh polfinalov ter finala pa stane petnajst evrov.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija