CVETLIČARNE MARJETICE KOPER: 8. marec je pred vrati

Koper

Koprsko javno podjetje Marjetica poleg vsakdanjih opravil na javnih površinah že vrsto let skrbi tudi za ozelenitev in primerno oskrbo zasebnih vrtov, balkonov in teras. S strokovnim svetovanjem in prodajo sadik, cvetja in vrtne ter kmetijske opreme skrbijo, da je delo dobro opravljeno tudi na naših dvoriščih. Izredno pomemben del njihove ponudbe predstavljata tudi cvetličarni ob osrednjem pokopališču na Škocjanu in na Prešernovem trgu v koprskem mestnem jedru.

Največji del raznolike ponudbe cvetličarn predstavljata rezano cvetje in okrasne lončnice. Prav rože veljajo za eno izmed lepših in najbolj priljubljenih daril ob prihajajočem dnevu žena. Osmi marec je dan, ko obeležujemo enakopravnost vseh žena v več kot 100 državah po svetu. V cvetličarnah Marjetice Koper bodo pred praznikom posebej obogatili ponudbo različnih vrst cvetja. Obiščite jih in podarite vrtnico kot simbol strasti, mimozo kot simbol spoštovanja, tulipane kot simbol popolnosti ali gerbere kot simbol sreče. Sveže rezano cvetje vam bodo spretne cvetličarke oblikovale v čudovite aranžmaje, upoštevajoči vaše želje in okuse.

Na Marjetici toplo priporočajo, da cvetličarne obiščete že nekaj dni prej in ta način prihranite veliko časa, potrpljenja in se izognete gneči zadnjega dne. Na Prešernovem trgu jih med tednom lahko obiščete do 15. ure, na Škocjanu pa vse do 18. Za naročilo posebnih aranžmajev jih lahko pokličete na telefonski številki 05 66 33 787 (Cvetličarna Muda) ali 05 66 33 786 (Cvetličarna Škocjan). Za vsa dodatna vprašanja so na voljo prek elektronskega naslova patricija.rodela@marjeticakoper.si. Vabljeni!

Deli novico: