ČUDOVITE NOVICE IZ LOS ANGELESA: Kris se igra in sedi brez opornice! (VIDEO)

Koper

Poročali smo, da se stanje malega Krisa Zudicha iz Kopra iz dneva v dan izboljšuje. Njegova krvna slika se je izboljšala, opazno pa je tudi malčkovo dobro počutje po tistem, ko je prejel odmerek revolucionarnega zdravila zolgensma. Iz ZDA pa so danes zvečer prišle še spodbudnejše novice o napredku malega borca: na Facebook strani Go help Kris so objavili videoposnetek, na katerem se malček brez težav igra in sedi - in to brez opornice!

"Tudi dr. Perry B. Shieh je zelo zadovoljen z mojim napredkom, ker se brez problema igram nekaj časa brez opornice! In tudi lepo sedim v svojem bumbo stolčku brez nje," sta prek objave sporočila Krisova starša. 

Na posnetku lahko vidimo zadovoljnega Krisa pri igri z velikim rdečim plastičnim kamionom, pri čemer se brez težav premika in stabilno sedi, na sebi pa nima opornice.

Tudi dr. Perry B. Shieh je zelo zadovoljen z mojim napredkom, ker se brez problema igram nekaj časa brez opornice! In tudi lepo sedim v svojem bumbo stolčku brez nje???????????????????? #zakrisa #srecnokris @go_help_kris

Objavil/a Go Help Kris dne Ponedeljek, 09. december 2019

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Duracell |  10 .12. 2019 ob  14: 55
-3
Nona si pa tudi dolgove poplačuje
tupamaros |  10 .12. 2019 ob  12: 34
Bravo