ČUDOVITA IN RAZBURLJIVA SEZONA: Koprske plesalke domov prinesle 14 zlatih odličij (FOTO)

Koper

Za 25 tekmovalnih plesalk Plesnega studia Petra je bila letošnja plesna sezona čudovita in več kot razburljiva. Na mednarodnih tekmovanjih so se pod okriljem WADF (World Artistic Dance Federation) ter IDC (International Dance Challenge) pomerjale s plesalkami in plesalci iz celega sveta ter se v plesni sezoni udeležile kar 5. mednarodnih plesnih tekmovanj. V šestih tekmovalnih disciplinah so z energičnimi nastopi poskrbele za vrhunske rezultate in tako skupno dosegle 14 zlatih odličij, 9 srebrnih ter 4 bronasta mesta. 

V letu 2017 se je Plesni studio Petra prvič udeležil mednarodnega tekmovanja. Plesalke so ob tej priložnosti tekmovale v dveh disciplinah ter zasedle 3. v eni in 4. mesto v drugi disciplini. V letu 2018 so posegle že po 11 zlatih ter 6 srebrnih odličjih. Vendar je predanost, vztrajnost in strast do plesa, ki ga deklice z Obale delijo s svojo trenerko in koreografinjo Petro Bremec, v novi plesni sezoni prinesla rezultate, ki so več kot poplačali trud vložen v urah treningov.

Kljub trdemu delu na plesnih treningih plesalke povezujejo pristne prijateljske vezi, čas za druženje ter kvalitetno preživljanje prostega časa. V juniju plesalce Plesnega studia Petra čaka še nekaj nastopov, nato jo mahnejo na zaslužene plesne počitnice. Vendar poleti ne bodo samo počivali; družili se bodo na poletnem plesnem kampu ter seveda na mnogih nastopih.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija