ČRNOGORCI SE BODO POMERILI V IZOLACIJI: Inovativni izziv bo zamenjal tradicionalno tekmovanje v ležanju

Svet

Črnogorci vsako leto pripravljajo tekmovanje v ležanju, ki pa ga zaradi epidemije covida-19 letos niso mogli izvesti. Organizatorji so se zato odločili za tekmovanje v izolaciji. Začelo se bo 5. februarja, zmagovalec pa bo prejel 300 evrov.

Pravila tekmovanja v etnološki vasi Montenegro v bližini Nikšića določajo, da bodo morali sodelujoči bivati sami v kolibi, ki je ne bodo smeli zapustiti. Sami bodo morali skrbeti za čistočo namestitve in posode. Televizorja in telefona ne bodo imeli, prav tako pa bosta prepovedana tobak in alkohol, piše na strani etno vasi na Facebooku.

Hrano bodo zagotovili organizatorji. Zagotavljajo, da bo hrana zdrava in da je bo ravno dovolj za zdrav dan. Vodo bodo imeli v namestitvi.

TAKMIČENJE U IZOLACIJI 05.02.2021 Takmičar boravi sam u kolibi Obezbjeđena hrana i smještaj Takmičar ne smije nigdje...

Objavil/a Etno selo Montenegro - Brezna Ethno Village Montenegro dne Ponedeljek, 04. januar 2021

Odločili so se, da bo tekmovanje trajalo sedem dni. Vsak dan bodo udeleženci zapisali nekaj svojih vtisov, ki jih bodo organizatorji objavili na Instagramu. Zmagovalec bo tisti, ki bo na tem družbenem omrežju zbral največ glasov. Če bo izid tesen, pa bo o zmagovalcu odločila komisija. Ta bo sicer med vsemi prijavljenimi tudi izbrala od pet do sedem ljudi, ki bodo lahko sodelovali na tekmovanju.

Zmagovalec bo prejel nagrado v višini 300 evrov. Kdor bo zdržal manj kot tri dni, pa bo moral plačati celotne stroške namestitve in hrane v vrednosti 105 evrov, še piše na Facebooku vasice Montenegro.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Pjero Panin |  12 .01. 2021 ob  01: 05
Alora narod slovenski ponosen kaksno tekmovanje bi mi lahko udarli nazaj kot tipicno slovensko..
Recimo tekmovanje v copati
En mesec lahko zana iz tebe dela kar hoce