ČRN TOREK: Iz Kolpe potegnili truplo, med košnjo trave umrl traktorist (FOTO)

Kronika

Poročali smo že o včerajšnji tragični prometni nesreči na cesti Senožeče–Razdrto. Včerajšnji dan pa je terjal še več smrtnih žrtev.

V nesreči pri delu je v torek popoldne na območju Zreč umrl 62-letni traktorist. S traktorjem s pripetim zgrabljalnikom je spravljal pokošeno travo v vrste in pri tem zapeljal na strmo brežino. Ob tem se je traktor prevrnil, voznik je padel iz kabine, traktor pa nanj, so danes sporočili s Policijske uprave Celje.

Center za obveščanje je bil o delovni nesreči v naselju Črešnova na območju občine Zreče obveščen v torek nekaj po 17. uri. Kot navaja na spletni strani, so prostovoljni gasilci iz Zreč zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator, s tehničnim posegom izpod traktorja rešili ujetega voznika in mu nudili prvo pomoč do prihoda reševalcev. Traktorist je umrl na kraju nesreče.

Pri naselju Učakovci v občini Črnomelj pa so v torek iz reke Kolpe potegnili truplo moškega, za katerega domnevajo, da je bilo v vodi že dlje časa. Identiteta moškega še ni znana, vzrok smrti pa bodo skušali ugotoviti z obdukcijo, so sporočili s Policijske uprave (PU) Novo mesto.

Policisti so bili o najdbi obveščeni nekaj pred 14. uro. Iz vode so ga potegnili gasilci, navzoča sta bila tudi zdravnica in preiskovalni sodnik, ki je odredil sodno obdukcijo. Kriminalisti sektorja kriminalistične policije PU Novo mesto nadaljujejo aktivnosti za ugotavljanje identitete moškega in vseh drugih okoliščin. O ugotovitvah bodo seznanili tožilstvo, so sporočili.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija