COVID HISTERIJA NA VRHUNCU: Slovenec se je pripravljen žrtvovati, da bi dokazal, da gre za "največjo prevaro v zgodovini"

Slovenija

Koronavirus je dodobra razburkal in razdelil svet. Na eni strani so zagovorniki, ki zagreto zagovarjajo sprejete zaščitne ukrepe, na drugi pa tisti, ki popolnoma zanikajo obstoj novega koronavirusa in so prepričani, da gre za prevaro. Med njimi je nastala skoraj da ne vojna, saj vsaka stran poskuša pojasniti svojo 'resnico', najdejo pa se tudi nenavadni predlogi, kot je ta, ki je zaokrožil po spletu.

Fotografija je simbolična. 

Na Facebooku je uporabnik tega družbenega omrežja predlagal, da bi preživel nekaj časa z nekom, ki je okužen s koronavirusom in to brez maske ali razkužil. Pri tem pa ima pogoj. "Nihče me ne bo testiral pred stikom z okuženim in tudi ne po stiku z okuženim, ker tega enostavno ne bom dovolil," je zapisal in dodal:

"Upošteval bom 14 dnevno karanteno, kjer me lahko vsi mediji snemajo 24 ur dnevno skozi okno, da se boste lahko vsi o tem prepričali! Potrebujem le škatlo hydroxikloroquina in cinkove tablete ter 14 škatlic čikov camel compakt za čas v karanteni, ker smo kadilci baje bolj odporni na ta virus kot pa nekadilci, pa kak liter viskija absolutno ne bi škodil, da uničim škodljive bakterije od znotraj …"

Sporočam vam, da sem pripravljen preživet nekaj časa z bolnikom kateri ima potrjen Covid 19 ali na infekcijski kliniki...

Posted by Andrej Šumah on Sunday, August 30, 2020

Po njegovem mnenju gre za največjo prevaro v zgodovini človeka in v kolikor bi njegov predlog uspel in bo z njim vse v redu, predlaga, da bi državljani vložili tožbo "proti osebam, katere so nas prodale za denar" in zahtevali ukinitev mask.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija