COCA-COLINA PRILOŽNOST ZA MLADE: Brezplačne delavnice mehkih veščin in poslovnih znanj v Kopru

Koper

Si želiš samozavestneje in bolj pogumno zakorakati v poklicno prihodnost? Potrebuješ nekaj znanja, vzpodbude in nasvetov, ki ti bodo pomagali, da zasiješ na trgu dela? Si polnoleten in si želiš pridobiti nova znanja? Če kimaš na vsa vprašanja, lahko odgovore najdeš v programu Coca-Colina priložnost za mlade.

Pridobi samozavest v družbi vrhunskih predavateljev!

Coca-Colina priložnost za mlade je iniciativa, ki že drugo leto zapored nudi podporo mladim pri doseganju njihovih poklicnih ambicij. Osredotoča se predvsem na mlade med 18. in 35. letom starosti.

Program je sestavljen iz dvodnevnih brezplačnih izobraževalnih delavnic, na katerih mladi skozi praktične delavnice usvajajo mehke veščine in poslovna znanja, ki jim bodo v pomoč pri osebnem razvoju, iskanju zaposlitve in večji konkurenčnosti na trgu dela.

Na delavnicah boš pridobil/-a uporabne nasvete strokovnjakov s področja psihologije, zaposlovanja, prodaje in marketinga ter podjetništva, ki ti bodo pomagali do večje samozavesti.

Mag. Aleš Vičič je že več kot 20 let eden vodilnih strokovnjakov za psihološko pripravo športnikov, svetoval je več kot 400 športnikom, tudi Olimpijcem, in trenerjem iz več kot 40 športnih panog. Je ustanovitelj, mentor in vodja vodilnega strokovnega tima športnih psihologov v Sloveniji, ki deluje pod imenom Podpora vrhunskim dosežkom.

Vodi pa tudi delavnice in svetovanja za spoprijemanje s stresom in izboljšanje učinkovitosti za vodstvene in ključne kadre v podjetjih. Njegova delavnica bo posvečena prepoznavanju osebnih psiholoških lastnosti ter razvoju osebnih veščin, ki so ključne za uspeh v karieri.

Mag. Aleš Vičič, psiholog

Nastasija Alt je svetovalka za kadre v Adeccu, največji kadrovski agenciji v Sloveniji in svetu. V zadnjem letu se posveča predvsem iskanju in selekciji kadrov za višje in zahtevnejše pozicije v podjetjih.

Najbolj jo veseli delo s kandidati, saj rada spoznava nove ljudi in jim pomaga, da najdejo pravo karierno priložnost. Delavnica bo posvečena načrtovanju procesa iskanja zaposlitve, pripravi življenjepisa in osebni predstavitvi.

Nastasija Alt, strokovna sodelavka za kadre, Adecco H.R.

Borut Rozman ima več kot petindvajset let izkušenj na različnih prodajnih in vodstvenih pozicijah, zadnjih sedem let pa je zadolžen za razvoj prodajne ekipe v podjetju Coca-Cola HBC Slovenija, ki skrbi za prodajo ene največjih blagovnih znamk na svetu.

Njegovo delo med drugim obsega treninge, coaching in mentorstvo zaposlenih na področju prodaje, za katere meni, da so pomembni pristopi za uspešno poslovno rast podjetja. Delavnica bo posvečena izdelavi poslovnega načrta, kreiranju zgodb, ki imajo ključno vlogo pri uspehu izdelka na trgu ter izboljšanju prodajnih veščin.

Borut Rozman, vodja razvoja prodajne ekipe, Coca-Cola HBC Slovenija

Matija Goljar je svoje prvo podjetje je ustanovil pri devetnajstih letih, zdaj pa večino svojega časa namenja pedagoškemu delu in spodbujanju ustvarjalnosti mladih. Magistriral je na prestižni londonski univerzi Central Saint Martins, vsako leto pa svoje znanje deli tudi na predavanjih na Univerzi Watson v Združenih državah Amerike.

Je vodja Ustvarjalnika, prvega pospeševalnika mladinskega podjetništva v Sloveniji in enega največjih mednarodnih mentorskih programov za podjetnike začetnike. Na delavnici se bodo udeleženci naučili, kako odkriti poslovno idejo, jo preoblikovati v svoj prvi produkt in uporabiti za zagon lastnega posla ter zakaj so za uspeh produkta na trgu bolj od marketinških znanj potrebne »detektivske« spretnosti.

Matija Goljar, vodja Ustvarjalnika

Pridruži se nam v Kopru in pridobi certifikat!

Poleg novega znanja in uporabnih veščin boš po zaključeni delavnici prejel/-a certifikat o opravljenem izobraževanju. 

Delavnice bodo v Kopru potekale 5. in 6. junija, vsak dan od 9. do 15. ure v Centru mladih Koper, na Gregorčičevi ulici 4 v Kopru.

Prijavi se!

Do udeležbe na delavnici te loči le še spletna prijava, ki jo lahko v nekaj korakih izpolniš na tem naslovu.

Naročnik oglasa je Coca-Cola HBC Slovenija.

Deli novico: