ČIGAVI POLJUBI VAS BODO "SEZULI"? Ta astrološka znamenja so še posebej "nadarjena"

Trendi

Katera astrološka znamenja se najbolje poljubljajo? Šest naj bi jih bilo še posebej "nadarjenih".

Ovni

Predstavniki ovnov si poljubljanja resnično želijo in v njem uživajo. Ko se poljubljajo, to počnejo z vsem srcem. Če opazijo, da partner v njihovih poljubih uživa, pa se še posebej potrudijo.

Biki

So zelo strastna astrološka znamenja, ki poljubljanje doživljajo kot umetnost. Podobno so tudi pravi virtuozi v postelji. Poljubi oseb, rojenih v znamenju Bika, so zelo "zemeljski", strastni, a nežni hkrati.

Raki

Zapeljivi naravi rakov se je težko upreti, še posebej pa njihovim poljubom. Med poljubom so zelo nežni in iz njih izvira čista ljubezen.

Levi

Tako kot biki, so tudi levi zelo strastni. Ko se resnično zaljubijo, se na vso moč potrudijo, da ugodijo svoji boljši polovici. Odlično se poljubljajo, drži pa se jih tudi sloves najboljših ljubimcev.

Škorpijoni

Ljudje, rojeni v tem znamenju, se poljubljajo, ker se to od njih pričakuje. A to ne pomeni, da njihovi poljubi niso dobri. Škorpijoni so namreč zelo strastni in seksapilni, kar se čuti tudi v njihovih poljubih - puščajo brez zraka.

Strelci

Strelci so svobodnega duha in se ne obremenjujejo z mnenjem drugih oseb. In ravno v tem je njihova prednost. S poljubi ne poskušajo nikogar navdušiti, ampak v izmenjavi nežnosti preprosto uživajo.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija