ČEZ NOČ OB 3000 EVROV: V Seči 'sezuli' Audija

Kronika

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 35 nujnih primerih in na številko 113 skupno prejeli 94 klicev. S področja kriminalitete so obravnavali dva vloma in eno tatvino ter nasilje v družini. Obravnavali so 12 prometnih nesreč z materialno škodo in zasegli eno vozilo. Zaradi kršitev javnega reda so imeli štiri intervencije.

Fotografiji sta simbolični. 

V Seči je nekdo s parkiranega osebnega avtomobila Audi demontiral in ukradel vsa štiri kolesa (lita platišča). Škode je za 3000 evrov.

Včeraj dopoldan so policisti v Vanganelu ustavili 28-letnega voznika kombiniranega vozila, ki ne poseduje veljavnega vozniškega dovoljenja. Vozilo so mu zasegli. Sledi mu tudi obdolžilni predlog zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja in zaradi prekoračitve hitrosti.

Nasilje v družini

V vasi v okolici Kopra je sin pod vplivom alkohola in prepovedanih drog napadel starša. Zaradi nasilja so mu policisti izrekli prepoved približevanja staršema, sledi mu kazenska ovadba.

Ilegalne migracije

Na območju PU Koper so policisti obravnavali štiri državljane Turčije pri Podgorju, pri Markovščini pa štiri državljane Afganistana.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija