CESTE PONOVO TERJALE KRVNI DAVEK: Trčila tovornjak in avtomobil, voznik umrl na kraju

Kronika

Na regionalni cesti Spodnja Senarska–Lenart se je pri odcepu za Sveto Trojico danes nekaj po 12. uri zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena osebno in tovorno vozilo. Kot so sporočili s Policijske uprave Maribor, je ena oseba v nesreči umrla.

Fotografija je simbolična.

Po navedbah Uprave RS za zaščito in reševanje so gasilci zavarovali kraj nesreče in s tehničnim posegom iz osebnega vozila rešili ukleščenega voznika. Reševalci so nudili prvo pomoč poškodovanemu vozniku, vendar je zaradi hudih poškodb umrl na kraju nesreče. 

Branko Piljakovič iz mariborske policijske uprave je na prizorišču nezgode po poročanju časnika Večer pojasnil, da je 77-letni voznik osebnega avtomobila po lokalni cesti pripeljal iz smeri Svete Trojice in se na regionalno cesto vključil v trenutku, ko je po njej iz leve smeri pripeljal 62-letni voznik tovornega vozila s priklopnikom. Posledice prometne nesreče so medtem že odstranili, zato je cesta ponovno odprta za promet, je razvidno s spletnega portala Prometno-informacijskega centra za državne ceste.

Že včeraj smo poročali o tragični prometni nesreči, v kateri je umrla ena oseba in v kateri so bili udeleženi tovornjak in dve osebni vozili.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija