CEPLJENJE V PRIHODNJEM TEDNU: Mobilne enote v Bertoke in Vanganel, v centru Kopra tudi za neobčane

Koper

Zdravstveni dom (ZD) Koper bo tudi v prihodnjem tednu nadaljeval s cepljenjem proti bolezni covid-19, tako na terenu kot na standarni lokaciji v centru mesta. Mobilne enote se bodo v sredo, 15. septembra, ustavile v Bertokih in Vanganelu.

Z mobilno enoto bodo v sredo, 15. septembra, prisotni v Zadružnem domu Bertoki, pred vhodom v dvorano, in sicer med 15. in 17. uro. V Vanganelu pa se boste lahko cepili med 17.30 in 19. uro, prav tako pred zadružnim domom. Na voljo bosta cepivi Pfizer in Janssen, občanke in občani pa morajo s seboj imeti zdravstveno izkaznico.

V prihodnjem tednu bo zdravstveni dom nadaljeval tudi cepljenje za nenaročene. V torek, 14. septembra, med 14.30 in 16.30 se bodo zainteresirani lahko cepili s cepivom Pfizer, med 16.30 in 18. uro pa s cepivom Janssen. Odprto cepljenje je namenjeno vsem, ne samo občankam in občanom koprske občine, potekalo pa bo na lokaciji Zdravstvenega doma Koper na Dellavallejevi 3, sporočajo z občine.

Sicer pa ZD Koper v Specialistični ambulantni za diabetike (Dellavalejeva ulica 3 v Kopru) organizira tudi cepljenje otrok, starih med 12 in 18 let. Cepljenje poteka po predhodnem naročilu na telefonski številki 05 6647 271.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Pjero Panin |  11 .09. 2021 ob  11: 57
-4
Sem proti cepivu ni vec kul oz.moderno baje celo neizobrazeno,kot so americani lovili cupakabro po gozdovih ki je baje pil kri ovcam v resnici so bli podivjani psi.
Ok tvoja stvar zdej