PODROBNOSTI ČELNEGA TRČENJA NA AVTOCESTI: Ena oseba umrla, štirje ranjeni, med njimi mladoletnik (FOTO)

Kronika

Danes je na avtocesti A34, na odseku med Gradiščem in Vilešem, prišlo do hude prometne nesreče, v kateri je ena oseba izgubila življenje. Čelno sta trčila dva avtomobila.

Huda prometna neseča se je zgodila danes ob 11.30 na odseku avtoceste med Gradiščem in Vilešem. Po podatkih koncesionarja avtoceste je do trčenja prišlo tik pred predorom na odcepu, ki avtocesto A34 povezuje z avtocesto A4.

Voznica avtomobila Toyota yaris je pred cestninsko postajo polkrožno obrnila in se nato pol kilometra peljala v napačno smer. Kot so za medije povedali pri upravljalcu avtoceste Autovie Venete, se je vse zgodilo v manj kot minuti.

Po prehitevalnem pasu se je takrat pripeljal Audi A6, srbskih registrskih oznak iz Beograda in vozili sta silovito čelno trčili. 82-letna voznica Toyote je na kraju podlegla poškodbam, štiri osebe iz srbskega vozila pa so poškodovane, najhuje 45-letnica, ki so jo s helikopterjem prepeljali v videmsko bolnišnico. S hudimi poškodbami so v videmsko bolnišnico z reševalnim vozilom prepeljali tudi 50-letnico. Tretjo osebo, ki je prav tako stara okoli 50 let, so prepeljali v bolnišnico na Katinaro. Na Katinaro so prepeljali tudi poškodovanega 16-letnika.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija