ČE MU JE USPELO S PRVIM, MU Z DRUGIM ZAGOTOVO NI: Neupravičena kritika Hotela Histrion z leto dni starim posnetkom, odzvali so se tudi v Savi Turizmu (VIDEO)

Piran

Včeraj smo pisali o Klemenu Lampiču, nekdanjemu tekmovalcu kuharskega šova Masterchef Slovenija, ki je v videoposnetku, ki ga je objavil na svojem Youtube kanalu, delil pa tudi na Facebooku, grdo skritiziral kulinarično ponudbo Hotela Histrion.Glede na to, da ga je objavil v nedeljo, 9. avgusta, smo sklepali, da gre za nov, letošnji posnetek, a kot kaže, je neprimerno kritiko Hotela Histrion posnel vsaj leto dni nazaj, le objavil ga je šele sedaj.

Naš članek, v katerem je Lampič kritiziral nastanitev v Apartmajih Salinera, je bil zares odmeven - samo s Facebook objavo smo dosegli čez 350.000 ljudi, zgodbo pa so povzeli tudi drugi mediji. Očitno se je glede na uspeh prejšnjega videoposnetka odločil za kariero kritika gostinskih in hotelskih storitev na slovenski obali in v nedeljo, 9. avgusta, objavil posnetek s pripisom: 

"To je moj prvi #KULinaričniVLOG, vem da ni tehnično popoln in da se da še veliko dodelati, je pa sporočilo v sliki in besedi dovolj jasno, kaj želim povedati in kaj bi bilo potrebno spremeniti v celotnem HoReCa sistemu!" je zapisal pod objavo. Nikjer ni izrecno navedeno, da gre za posnetek star eno leto – to je sicer nato dopisal k objavi na Facebooku.

Mnogi komentatorji so sami opazili, da gre za star posnetek, ki je nastal še pred prenovo Hotela Histrion, in Lampiču očitali nepoštenost. Mnogi so bili namreč, glede na datum objave, prepričani, da je Ljubljančan v kamero ujel aktualno stanje

Odzvali so se tudi v družbi Sava Turizem

Na Lampičevo 'napako' so opozorili tudi v družbi Sava Turizem, ki je lastnica Hotela Histrion, kjer izpostavljajo, da ima njihov hotel po prenovi belo barvo fasade, v posnetku pa je še stara, torej rdeča.

"Veseli smo, da smo letos poleti odprli popolnoma prenovljen Hotel Histrion z novo avtentično zgodbo in novo, svežo ponudbo tudi na področju gostinstva. Tako lahko sedaj gostje v naši hotelski restavraciji uživajo v prenovljenem ambientu, ki je moderen in svež, hkrati pa smo osvežili tudi našo kulinarično ponudbo, ki temelji na istrski kulinariki," so zapisali.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Erazem |  12 .08. 2020 ob  10: 34
11
Koper | 11 .08. 2020 ob 21: 00 Skoraj v vsem se strinjam. Le pri nazivu gospod se ne morem strinjati. Za to je potrebno malo več.
kokodek |  12 .08. 2020 ob  07: 15
18
še eden, ki išče pozornost in slavo tako, da blati po spletu....in sledilci, ki niso dosti boljši od njega.....
Šejla |  11 .08. 2020 ob  23: 40
-30
Klemen Lampič se popolnoma strinjam s tabo! Za to ceno dobiš veliko premalo in slabo kvaliteto hrane in postrežbo apatičnega osebja, ki je v večini uvoženo iz tujine, tako da še na osebju šparajo. Mi smo bili leta 2017 in nikoli več. Po našem odhodu še izvemo, da jim je kanalizacijska cev spuščala fekalije. Res odlično. Ko smo jih klicali ni bilo ne duha ne sluha, saj smo se dobesedno nevede kopali v fekalijah. Če je kdo, bi jih MI morali tožiti za malomarnost in oderuške cene. Ok, sedaj je obnovljen in ne morem pisati za trenutno stanje, ampak so nas tako razočarali v preteklosti, da nas tudi v prenovljenem hotelu ne vidijo! Pa srečno!
Ištrijan |  11 .08. 2020 ob  22: 39
25
Šturlo žabarski! Ugrezni se v vaš palud in ostani tam! Marginalec, iskalec pozornosti, drugače povedano: bolnik!

Se strinjam s predhodnikom in upam, da se ga kdo loti po sodni poti!!
Istriano |  11 .08. 2020 ob  22: 12
27
Hotel Histrion ga mora tožiti za blatenje in ko bo dobil par 10.000 evrov odškodnine za plačati in stroške sodišča, ne bo objavljal niti komentarje o vremenu več na internetu.
Koper |  11 .08. 2020 ob  21: 00
32
Ta gospod z kariero kot kritik prav gotovo ne bo uspešen.Sam sebi dela sramoto.
Naj kar ostane tam kjer je.
Primorci takih ne rabimo.