ČE MISLIŠ, DA TE VARA, IMAŠ VERJETNO PRAV: Obstajajo očitni znaki, ki kažejo na "popuščanje zvestobe"

Trendi

Verjetno ima marsikdo izkušnje z varanjem. Morda ste varali vi ali pa ste bili sami prevarani. Mogoče se je to zgodilo vašim sorodnikom, prijateljem, sodelavcem. Ali pa ste preprosto izvedeli za poročena soseda, ki brez zadržkov skačeta čez plot. Vsak lahko to počne na različne načine. Če opazite samo katerega od spodaj naštetih znakov, ste se morda prenaglili in v resnici ne gre za nezvestobo. Če pa ste opazili več pokazateljev varanja, se boste verjetno hoteli pogovoriti s svojim partnerjem ali partnerko in to kar hitro.

Skriva pametne mobilne naprave

Z zasebnostjo, ko pride do elektronske pošte in telefonov, ni nič narobe. Toda v primeru, da začne partner skrbno paziti na vsak klic in takoj hiti po tišino in mir v drug prostor ter je skrivnostno tiho, ko prebira ravnokar dobljeno SMS sporočilo ali elektronsko pošto, potem gre morda res za skrivanje dokazov o nezvestobi.

Partner vas ne bo ravno vabil, da berete njegova sporočila ali elektronsko pošto, se pa po vsej verjetnosti tudi ne bo pretirano trudil, da bi sporočila skrival, če niso ravno pregrešna.

Seks je postal drugačen

Pomanjkanje spolnosti v zvezi ni nikoli znanilec dobrih novic, a včasih lahko tudi tisti drugi ekstrem razkriva kakšno skrivnost. Če sta do sedaj imela bolj "umirjene" posteljne igrice, nenadoma pa se je pristop vašega partnerja očitno spremenil in kar naenkrat bi pogosto in divje seksal in mogoče še snemal selfije med seksom, to lahko namiguje, da si je omislil skrito romanco.

Zelo skrbi za svoj zunanji videz

Ljudje se za izdatnejšo skrb zase odločijo iz različnih razlogov in v kolikor se v ozadju ne skriva nič nečednega, so glede tega odkriti ter brez zadrege razpredajo o svojih načrtih in ciljih. Spremenjen videz mora imeti smisel in če vaš partner brez posebnega razloga zamenja garderobo, pričesko in celo dišavo, se odloči za hujšanje in začne redno obiskovati fitnes ... se lahko upravičeno vprašate, kje za to tičijo vzroki.

Zaskrbljenost je v tem primeru več kot na mestu, saj gre lahko za indikacije, da želi navdušiti kakšno drugo osebo. In glede na to, da pri vas komajda še zapre vrata za seboj, ko gre na veliko potrebo, zna biti, da ta oseba niste vi.

Izogiba se vajinemu skupnemu druženju

Morda ste opazili, da se vaš partner izogiba druženju z vami, nenehno išče izgovore oziroma razloge, da mora nekam oditi, ali pa dolgo ostaja v službi. Ko mu predlagate izlet za konec tedna ali dopust, hitro postane živčen in si izmisli nekaj izvirnih razlogov, zakaj to ne bi bila dobra zamisel. Na tovrstno obnašanje vašega partnerja vsekakor bodite pozorni, saj je fizična oddaljenost lahko znak, da vas vara ali o tem razmišlja.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija