ČE JO ZARES LJUBI: Moški bo od ženske vedno pričakoval te stvari

Trendi

Da bi se moški v partnerski zvezi dobro počutil, od ženske vedno pričakuje določene stvari. Zato ženske ne pozabite, to so "zahteve", ki jih je podedoval od svojih prednikov. In dobro jih je upoštevati.

Moškim je prirojena potreba po tem, da so junaki. Še posebej pred žensko, ki jo želijo očarati. Želijo jo zaščititi pred tegobami in nositi po rokah. V zameno pa pričakujejo, da jih ona gleda kot tiste prave in pristne moške.

Želi si tudi to, da ga ženska sprejema takega kot je, z vsemi plusi in minusi.

TRIK, KI JE NAVDUŠIL MILIJONE: Kako zaviti darilo, ko nimate dovolj okrasnega papirja (VIDEO)

Cilj portala je povezati ljudi z okoljem v katerem živijo, delajo in ustvarjajo. Spodbujati regionalno sodelovanje in povezovanje. Poročati o pozitivnih ljudeh, pozitivnih idejah in pozitivnih dogodkih. Ustvariti medijsko klimo, ki spodbuja družbeno okolje, ga integrira, ne pa zavrača.

Mnoge ženske mislijo, da partnerjev ne zanima, kako se počutijo. A gre za zmoto. Pravi moški ne želi živeti v nevednosti, kaj se mota po glavi njegovi punci. Na tak način po mnenju strokovnjakov par celo gradi zid med sabo, kar pa ne vodi v nič dobrega.

Na splošno pomanjkanje komunikacije pomeni smrt za zvezo. Moški si želijo žensk, s katerimi lahko govorijo pristno in spontano.

Za zdravo zvezo morata oba partnerja tudi negovati vsak svoje hobije, odnose s svojimi prijatelji in družino. Pravi moški si ob sebi želi žensko, ki se ne podredi zgolj njegovim interesom, temveč tako, ki razmišlja s svojo glavo in ne pozablja na svojo identiteto.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija