ČE JE TO KAMPANJA, BOLJE DA JE NI: Grozljivo početje Mišičevega kandidata za občinski svet (VIDEO)

Piran

Marsikomu bo zastal dih in se bo vprašal, kdo so pravzaprav ljudje, ki se podajajo v tekmo za županska mesta in stolčke v občinskih svetih na prihajajočih lokalnih volitvah. Na Facebook strani Gibanje Portorož je objavljen videoposnetek milo rečeno neodgovornega ravnanja enega od kandidatov za piranskega občinskega svetnika, ki kandidira na Listi Gašparja Gašparja Mišiča.

"Nisem Boris Popovič, nisem Sandi Čeligo, nisem Norbedo, nisem vsi ti nesposobni. Sem Savić Srečko in zdaj vam bom pokazal, kaj znam," na začetku videposnetka pove Savić, preden se zapodi v divjo vožnjo po piranskih cestah z avtomobilom Zastava 101, ki – kot je razvidno s posnetka – nima nameščenih registrskih oznak.

S sopotnikom, ki je ves čas snemal, se nato zapeljeta do Grand Hotela Bernardin, kjer naredita krog, ki ga je Savić označil kot "zagrijavanje", nato pa dodal "zdaj se pa začne". In res je stopil konkretno na plin. Spustila sta se do skladišča soli Grando, kjer je Savić nadaljeval z vožnjo na morski strani med pešci in kolesarji.

Na koncu skladišča je s parkirišča zavil nazaj levo in se po desni strani vozišča zapeljal spet proti Piranu. "Gremo prehitevat na nož," je govori, ko je po levi strani vozišča drvel mimo avtomobilov in avtobusa. "Obkrožite Gašpar Gašpar Mišič, četrti na listi Savić. Jaz vas bom popeljal v nove zmage. Naredimo še en giro, Kosta? Tako smo včasih bežali policiji," še pravi Savić proti koncu posnetka.

Sono questi i consiglieri che vuoi nel consiglio comunale? Questa è la scelta di GGM in Mi.

Objavil/a Teo Michael dne Nedelja, 06. november 2022

Deli novico: