CAVAZZA PO NESREČI PREPELJAN V UKC LJUBLJANA: Soproga Benedettijeva se na javnost obrača s prošnjo

Slovenija

Pred dnevi je Bojan Požar na svojem Twitter profilu objavil neuradno informacijo, da je igralec Boris Cavazza zaradi hudih zdravstvenih težav pristal v bolnišnici v italijanskem Bolzanu. Včeraj sta se na Facebooku oglasila njegova soproga Ksenija Benedetti in sin Sebastian, ki prosita za spoštovanje družinske zasebnosti.

"Neuradno: zaradi hudih zdravstvenih težav Boris Cavazza pristal v bolnišnici, to v italijanskem Bolzanu. Ker bil slučajno tam. Držimo pesti, da bo vse ok," je na Twitterju zapisal (nelektorirano) Požar.

Mediji so takoj zatem spomnili, da je 83-letni igralec imel zdravstvene težave že leta 2018, po katerih je uspešno okreval.

Včeraj sta se na Facebooku oglasila njegov sin Sebastian Cavazza in soproga Ksenija Benedetti, ki sta pojasnila, da je bil Boris februarja na počitnicah v Dolomitih, kjer se je poškodoval pri padcu po stopnišču v hotelu. Minuli petek so ga iz bolnišnice v Bolzanu prepeljali v UKC Ljubljana, kjer okreva.

Benedettijeva in Cavazza mlajši sta se ob tem zahvalila vsem, ki so jim na kakršenkoli način pomagali, izrazili podporo in dobre misli. Naprošata pa za razumevanje ter spoštovanje njihove družinske zasebnosti.

Zaradi pojavljanja nekaterih člankov podajava izjavo: Boris se je na počitnicah v Dolomitih konec februarja poškodoval...

Objavil/a Ksenija Benedetti dne Nedelja, 06. marec 2022

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Bujenabrigu |  07 .03. 2022 ob  11: 58
Boris vse dobro in kmalu okrevajte, zelim od srca...!
vseved |  07 .03. 2022 ob  10: 56
-2
Leta so tu, nerodnost, demenca, kosti se ne celijo več tako hitro,...
Prč |  07 .03. 2022 ob  10: 27
Boris, želim ti hitro okrevanje.