ČAS ZA SAVNANJE IN KULINARIČNO RAZVAJANJE: V hotelih LifeClass dobite vse to in še več

Piran

Januar je mesec, ko se temperature tudi v priobalnem pasu spustijo. Obdobje, ko nam prijajo tople jedi, pijače in seveda savna razvajanje. V hotelih LifeClass Portorož si lahko privoščite vse našteto.

V njihovem Sauna Parku se nahaja sedem različnih vrst savn, ledena jama, Kneipp potočki, tepidarij in jaccuzi na površini 1.000 m2. V dveh nadstropjih Sauna Parka boste našli tudi posebnost – solno savno, ki je bogata z nerafinirano soljo iz Sečoveljskih solin. Pred savnanjem se natrite z njo po telesu in koža bo mehka in voljna. Vse do 17. februarja lahko izkoristite njihovo ugodnost SAVNA 1=2, ki vam omogoča, da od ponedeljka do četrtka, ob nakupu 3-urne vstopnice, drugo, za vašega partnerja ali prijateljico, dobite brezplačno.

Po savnanju ne pozabite obiskati Café Central in se okrepčati s torticami lastne izdelave, zdravimi solatami in slanimi prigrizki. Še namig: Za Valentinovo pripravljajo posebno ponudbo sladic in tortic v obliki srčkov – tudi takih, ki jih lahko naročite za posebno priložnost.