ČAS ZA PREVETRITEV OMARE? Začnite z urejanjem svojih financ in izbiro prave banke

Koper

Vsake toliko je treba prevetriti omaro – staro ven, novo noter. Podobno velja tudi za življenje na sploh. Vsake toliko se je treba ozreti nazaj, narediti analizo in se znebiti stvari, ki nas omejujejo.

Suzana Kocjančič, vodja NLB poslovalnice Koper

V prvih tednih novega leta ponavadi sprejemamo nove zaobljube in sestavljamo nove načrte. Pri tem ne spreglejmo financ, ki so eden pomembnejših temeljev. Nadzor nad financami vam lahko pomaga k brezskrbnejšemu življenju z več prostega časa.

Z urejenimi financami do brezskrbnega življenja

Kje torej začeti? Pomembno vlogo pri urejenosti financ nedvomno igra vaša banka. Ta vam lahko pomaga učinkoviteje upravljati osebne finance. Z odličnimi rešitvami in strokovnim znanjem vam mora olajšati življenje, saj na ta način prihranite veliko dragocenega časa.

"Vse se začne z dobrim poznavanjem strank," začne Suzana Kocjančič, vodja NLB poslovalnice v Kopru. "Le v pogovoru lahko poiščemo pravo rešitev za vsakega posameznika. Najsi bo to, ko gre za reševanje stanovanjskega vprašanja z NLB stanovanjskimi krediti ali pa bogatenje prihrankov s portfelji NLB skladov. V širokem naboru storitev je tudi ponudba zavarovanj Življenjske zavarovalnice Vita."

Včasih brez osebnega stika preprosto ne gre. Takrat obiščite NLB poslovalnico Koper, na Cesti Zore Perello Godina 7.

In nabor različnih storitev je vsekakor eden pomembnejših vidikov pri izbiri banke. Smiselno je izbrati banko, ki vam lahko na enem mestu ponudi čim več bančno-finančnih storitev. Tako vam ne bo treba iskati novega partnerja vsakič, ko boste potrebovali storitve, ki jih primarna banka morda ne omogoča.

Digitalno je enostavno lažje

"Danes imamo vsi pomembne stvari najraje kar na dosegu roke, v vsakem trenutku. Banka pri tem ni nobena izjema. In v NLB to ni nobena težava, ker smo lahko z vami dobesedno 24 ur na dan, 7 dni na teden. Z mobilno banko Klikin, mobilno denarnico NLB Pay ali pa videoklicem. So pa še vedno trenutki v življenju, ko brez osebnega stika preprosto ne gre. In tudi tu banka ni nobena izjema," z nasmeškom razlaga Kocjančičeva.

V takih situacijah vas prijazno povabi v nove, moderno opremljene prostore NLB poslovalnice Koper, na Cesti Zore Perello Godina 7. Tja so se preselili novembra 2020, glavna prednost njihovih bančnih svetovalcev pa je vsekakor znanje. "Tega z veseljem delimo s strankami ter jim pomagamo do urejenih financ. Prav zato nas številne zadovoljne stranke tudi z veseljem priporočijo znancem in prijateljem," ugotavlja vodja koprske poslovalnice.