ČAS JE ZA JESENSKO UREDITEV GROBOV: Ob nakupu katerihkoli krizantem plačate tri, četrto pa vam Agraria podari

Koper

Čas je, da poskrbimo za jesensko ureditev grobov. Ker se bliža dan spomina na mrtve vas Kmetijska zadruga Agraria Koper, d.o.o. (Agraria) od četrtka, 21. oktobra dalje pričakuje tudi na Purissimi, kjer boste lahko kupili lastno pridelano cvetje. Na Purissimi lahko kupite pridelane drobnocvetne, velikocvetne krizanteme, ciklame in aranžmaje v loncih od ponedeljka do petka med 9.00 in 17.00, ter ob sobotah med 9.00 in 13.00. Prav posebno ugodnost so pripravili za nakup krizantem, in sicer ob nakupu čisto vseh krizantem plačate tri, četrto pa vam Agraria podari.

Krizantema je kraljica jeseni. Poznamo jo v različnih variantah cvetov, barv in oblik. Vsekakor ni primerna samo za grobove, čeprav jo največkrat povezujemo prav s tem. Čudovita je v okrasnih loncih, ki krasijo vhode v naše domove. V tujini jo kot rezano cvetje postavljajo v vaze. Pri nas zaenkrat to še ni povsem v navadi, bi si pa vsekakor želeli, da začne blesteti tudi kot rezano cvetje. 

Ob nakupu treh krizantem četrto (najcenejšo) prejmete brezplačno. Ponudba velja samo v Kmetijskem centru Purissima (Spodnje Škofije 11 e), od 21.oktobra do razprodaje zalog.

Informacije o prodaji na Purissimi dobite tudi na email naslovu: purissima@kz-agraria.si in na telefonski številki: 080 26 66.

V Agrarii se veselijo vašega obiska!