CAFÈ CENTRAL S SVEŽO PONUDBO SLADIC: Okusite jesen na najbolj slasten način (FOTO)

Piran

Cafè Central predstavlja svežo, jesensko ponudbo sladic, ki vas bodo popeljale na nepozabno, gurmansko potovanje. Njihova ekipa vrhunskih slaščičarjev je združila najboljše sestavine jesenske sezone, da bi vam ponudila raznoliko paleto okusov in tekstur, ki jih lahko doživite v jesenskih sladicah.

Jesenska jabolčna krostata

Prva v vrsti je njihova omamno okusna jabolčna krostata s sočno vaniljevo kremo in hrustljavim orehovim drobljencem. Ta sladica vas bo popeljala v svet vonjav in okusov jeseni. Sočno, z jabolčnim pirejem polnjeno testo, ki se preliva z vaniljevo kremo in se zaključi s finim drobljencem iz orehov. Težko se boste ustavili po prvem grižljaju.

Kostanjeva mono porcija

Mono porcija s kostanjem, višnjo in vaniljo vas bo očarala s svojimi bogatimi okusi. Kostanjev biskvit objema kostanjeva krema, domača višnjeva marmelada in vaniljeva krema, ki so povezane v nežno blazinico na kakavovem piškotu. Prava poslastica za ljubitelje jesenskih okusov.

Figov ekler

Njihove figove eklerje odlikuje bogato in kremasto polnilo s figovo marmelado, ki je prelito s čokoladno glazuro in okrašeno s svežimi figami. Popolno jesensko razvajanje za vse ljubitelje prefinjenih francoskih sladic.

V Cafè Centralu si prizadevajo zagotoviti najboljše okuse in izkušnje za njihove goste. Za njihove sladice so značilni klasični okusi, ki jih spajajo s sezonskimi sestavinami. Ne zamudite te edinstvene priložnosti, da okusite jesen na najbolj slasten način.

V kavarni in slaščičarni Cafè Central prisluhnejo tudi vašim željam za torte po naročilu. V vam najljubšem okusu, obliki in velikosti jih pripravijo po predhodnem naročilu na: slascicarna@lifeclass.net.

Pričakujejo vas!