BRŽAN PO SREČANJU S PEROŠO: "Nekako se bomo že znašli"

Koper

Konec tedna je javnost razburkala novica o nevarnem in nespametnem početju koprskega podžupana Patrika Peroše. Ta je v noči na minuli četrtek krepko pod vplivom alkohola po primorski avtocesti kar 20 kilometrov vozil v nasprotno smer. Peroša je koprskemu županu Alešu Bržanu takoj ponudil svoj odstop, slednji ga je sprejel, a zanj ne namerava najti zamenjave.

Do primopredaje poslov bi moralo priti včeraj, a se ta ni zgodila zaradi Bržanove službene odsotnosti oziroma dela na terenu. Na koprski občini so le povedali, da si bodo občinske posle za šport, za katere je skrbel Peroša, zaposleni na občinski upravi najverjetneje kar razdelili. To nam je danes potrdil tudi Bržan.

"S Perošo sva se uspela sestati, verjetno se bova še kdaj, ker je nalog in projektov, ki jih je imel, kar precej," je danes povedal koprski župan. Na občini medtem že poteka reorganizacija dela, tako da se lahko področje, ki ga je pokrival sedaj že nekdanji podžupan Peroša, nemoteno razvija naprej.

Bržan je tudi pojasnil, zakaj ne bo imenoval novega podžupana za področje športa. "Patrik Peroša je bil v okviru občinskih svetnikov edini, ki se je na področje športa toliko spoznal, da je lahko to delo tudi opravljal. Tukaj dejansko obstaja nek manko." Kot je razložil župan, se je do letošnjega leta v občini delalo samo na športni infrastrukturi, ne pa na sami strategiji, na samem razvoju. Kot je ocenil, ni bilo nikogar, ki bi bil sposoben vse skupaj peljati na strateški nivo. In razen Peroše, te osebe v občini očitno še vedno ni. 

A kot je še zaključil Bržan: "Bomo delo razdelili, bomo razporedili, nekako se bomo že znašli." 

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
max |  04 .09. 2019 ob  10: 19
13
Če te ne morejo zjebat , se zjebeš sam.
Lili |  04 .09. 2019 ob  09: 53
Torej...ponovno.. On je le lutka, s katero so strici iz ozadja uspeli premagati Popoviča in sedaj je na odstrelu tudi on.. In vsi vi, ki spodaj kritizirate kje ste bili prej? Torej so strici iz ozadja ponovno izigrali ljudstvo in tudi sedaj vas uporabljajo, da se rešijo Bržana... Tako to deluje..ovce pa vedno nasedete...
Istriano |  04 .09. 2019 ob  03: 40
11
Stavim 100 evrov, da bo novi podžupan ali podžupanja na podobnem nivoju, kot ta, ki je odstopil-
Istriano |  04 .09. 2019 ob  03: 34
Zakaj bi pljuvali Titoo po njih? Saj si nastavljajo sami ogledalo. A je bilo kaj narejenega v zadnjem letu? Tako je kot dela podžupanja Olga vso kariero, pa se mi zdi, da je vsaj 20 let v politiki. Bla, bla, bla in sestanki in imenovanja in rezultati nula. Kaj pa češ čakati od nekoga, ki je imel podjetje 11 let v inkubatorju? Lepo bo užival še tri leta, nakladal 100 na uro in štiri leta se bodo hitro zavrtela. Ker nima kaj pokazat po enem letu je šel prebarvat napis na šoli. Ne moreš verjetijQuery1123042609258070051315_1567560403604?
Titoo |  03 .09. 2019 ob  23: 10
-10
Samo pjuvate po ljudeh ker so pac na bolsih delavnih mestih in komaj cakate da nekdo naredi nam sramoto in pol vi skupaj z mediji se ektra polivate benzin na ogenj da ja mora cela evropa vedet.. Namesto da se drzimo skupaj.. Ne rabi zamenjave.. Verjemite da bolsega pod zupana od zdej naprej nebo kot on.. Zdei bo priden.. Ce bi Erdogan naredu kaj takega bi napisali keri kralj.. Like a boss scena.. Od pljuvanja nikoli ni prineslo nic dobrega.. Primorci smo najbol zatezeni nevoscljivi ljudje.. Tu usaka ulca ima svoja pravila usak skregan z usakim.. Dobesedno.. Bice bolje kazu
Argument |  03 .09. 2019 ob  19: 47
20
Nesposobnih ima okoli sebe dovolj , tako da mu ni problem zaposliti še eno ali enega takega prijatelja za neko imaginarno funkcijo podžupana- je, recimo "podžupanja za šport in živali , saj prakso s tem že ima .
Koper |  03 .09. 2019 ob  19: 16
25
Sedaj lahko naredimo letno bilanco.Narejenega v tem letu ni bilo nič.In nič ne bo.Žusterna je v dreku in Koper takoj za njo,tako ali drugače.
Uničuje se stvari ki so bile narejene v preteklih letih in ne dela se nič.Vleče se plače in sedi se na stolčkih,lepo in udobno v brezdelju.
O mestu se ne piše nič,razen fekalij!!!!
Razočarana je cela Slovenija in ne samo domačini.
To je živ dokaz,da kdor drugemo jamo koplje,sam vanjo pade.
Popoviču ste jo kopali in sedaj imate rezultat.
Pokvarjencem je najtežje priznati poraz.
A žal je poraz rezultat enoletnega dela.
Koper |  03 .09. 2019 ob  19: 04
18
Nekako,se bodo znašli.Prav gotovo brez problema.
Tine |  03 .09. 2019 ob  17: 02
25
Bržan hinavec. Peroša si odslovil, lažnjivega Draščića s ponarejenimi izkušnjami pa podpiraš in tudi šamšala si zaposlil, ki je vinjen povzročil prometno nesrečo s službenim avtom. Dvoličnež!
 |  03 .09. 2019 ob  16: 17
16
Dva pajaca