BRŽAN IMENOVAL V.D. DIREKTORJA: Koprsko občinsko upravo bo do nadaljnjega vodila Tamara Kozlovič

Koper

Župan Mestne občine Koper Aleš Bržan je danes podpisal sklep, s katerim je na mesto vršilke dolžnosti direktorja koprske občinske uprave imenoval Tamaro Kozlovič, ki bo svojo funkcijo nastopila 14. januarja in bo delo opravljala do imenovanja novega direktorja. V koprski občini so poleg tega že začeli s pripravo javnega natečaja za izbiro direktorja, ki bo objavljen v kratkem.

Kot je svojo odločitev obrazložil koprski župan, je na mesto vršilca dolžnosti koprske občine imenoval osebo, ki dobro pozna delovanje koprske občinske uprave, saj si želi, da bi bila uprava čim bolj operativna: "Tamara dobro pozna delovanje občinske uprave, je izredno proaktivna, organizirana in operativna. Vem, da bo svoje delo opravljala strokovno, srčno, predvsem pa v interesu naših občanov."

Tamara Kozlovič je po izobrazbi magistrica znanosti s področja managementa poslovnih sistemov, sicer dolgoletna vodja Turistične organizacije Koper, ki deluje v okviru Mestne občine Koper in je v zadnjih letih nanizala številne uspešne projekte in turistične zgodbe.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija