BRŽAN BO UVELJAVIL PREDKUPNO PRAVICO ZA PREDVOLILNI ŠTAB NA MUDI? Brilly: "Našega vladarčka bomo spuščali na zemljo"

Koper

Joshua Andrej Brilly je nase opozoril februarja letos, ko je v Centru obilja v Kopru na nenavadni tiskovni konferenci soočil zdajšnjega in nekdanjega koprskega župana, Aleša Bržana in Borisa Popoviča. Tokrat vabi na "še eno zanimivo tiskovno konferenco", in sicer na temo "Koper postaja prvo Mesto obilja na svetu", ki jo organizirajo 24 ur pred javno dražbo prostorov, v katerih se nahaja omenjeni Center obilja.

Kot je v vabilu zapisal organizator konference Joshua Andrej Brilly (na fotografiji spodaj), bo koprska občina za prostore uveljavljala predkupno pravico. Z vprašanji, ali podatek drži, smo se obrnili tudi na občino, odgovore pa še čakamo.

Poslovni prostor na Prešernovem trgu so sicer v času predvolilne kampanje uporabljali tudi predstavniki takratne opozicije, med njimi Gašpar Gašpar Mišič, kot je razvidno s spodnjega posnetka. Tudi sam Brilly se je na bizarni tiskovni konferenci v začetku februarja pohvalil, da je v času volilne kampanje aktivno sodeloval tako z Mišičem kot z Bržanom.

Na tiskovni konferenci, ki bo prihodnji četrtek ob 12.00, bodo pojasnili svojo vizijo prvega "Mesta obilja" na svetu, Kopra, predstavili še svojo lokalno valuto "Istrijanko" in med drugim "spuščali našega vladarčka na zemljo", da se bo lažje povezal z meščani in meščankami Kopra," so zapisali v vabilu.

Ena v vrsti (podobnih) fotografij, ki jih je Brilly priložil vabilu medijem na novinarsko konferenco. 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
PaXoR |  23 .03. 2019 ob  15: 10
:)
 |  23 .03. 2019 ob  09: 20
Obcini ta prostor ni potreben..!
Obcina bo ta prostor kupila ter ga dala v "najem"nekomu ,ki je v naprej znan kot zahvalo za pomoc pri ruseju zupana Popovica..
Zanimivo je to ,da od enkrat obcina ni vec prezadozena,kot smo to 16 let poslusali in ima denar za take nakupe..

max |  23 .03. 2019 ob  08: 17
Če ni denarja, zakaj nakup? Kaj ima občina premalo propadajočih poslovnih prostorov? Kaj je ta prostor zastonj, koga se rešuje z nakupom. Dejte se zbrat in začet delat za ljudi, ker videno do sedaj , gre samo v propad in pogrešanje prejšnje ganiture.
galeb |  23 .03. 2019 ob  07: 01
@AleksanderP
Ne da te Bržan ne posluša. Ne more te, ker ga imajo v krempljih. Nastavili so eno tako milo ovčko, ki je popoln protipol prejšnjemu županu. Vedno je tako. Kadar si ljudje želijo spremembe, je treba nastaviti lik, ki je prejšnjemu popolno nasprotje. Konec koncev tudi Popovič na prvih volitvah ni zmagal zato, ker bi ljudje želeli voliti njega (ki ga še poznali niso), ampak zato, ker niso hoteli voliti Pucerja, ker so imeli "Pucerjev", ki so vladali desetletja, poln kufer... Na to karto so igrali vsi, ki so se skrili v ozadju lika Bržana. Zdaj pa jim mora on izstavljati račune. Dvomim, da bo ta šmorn užiten...
td |  22 .03. 2019 ob  20: 20
13
@AleksanderP, žal brez Mišiča ne bi nikoli zmagal, take usluge pa se vedno plačajo. Samemu Bržanu bi še verjetl, me pa nekam prime it, ko vidim kaj vse se je nabralo okrog njega. Sicer pa račun bo na mizi čez 4 leta, takrat pa bomo videli. Sem tudi sam dolgo upal, da zamenja Popoviča nekdo, ki bo pošten ampak tudi sposoben, vendar to, kar smo dobili, ni to.
KOPER |  22 .03. 2019 ob  20: 16
Ne more se ga losat.Ker brez njega ne bi obstajal.Usluge drago stanejo.
To je itak že vsem jasno.