BRITANSKI DVOR ZAPOSLUJE: Iščejo namestnika glavnega kuharja za Karla III., to ponujajo v zameno

Svet

Britanski kraljevi dvor je razpisal delovno mesto prvega namestnika glavnega kuharja. Kandidatom ponujajo 'konkurenčno plačo' za delo s 45-urnim delovnim tednom, kandidati pa morajo imeti izkušnje s kuhanjem za restavracije s petimi zvezdicami. V kraljevi kuhinji je sicer trenutno zaposlenih 30 ljudi na šestih lokacijah.

V oglasu na spletni strani Royal Household so zapisali, da bo namestnik podpiral glavnega kuharja pri vodenju kuhinje, zagotavljati pa bo moral tudi, da je vsak obrok postrežen po najvišjih standardih. To velja tako na večerjah za osebje kraljevega dvora kot tudi na državnih banketih, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

Kandidati morajo med drugim biti 'visokokvalificirani kuharji' z izkušnjami na področju 'gastronomije s petimi zvezdicami', je še navedeno v oglasu.

V zameno kraljevi dvor ponuja 33 dni dopusta, od katerih pa se odšteje osem praznikov. Poleg tega ima izbrani kandidat možnost prejeti nastanitev na delovnem mestu z vključeno hrano, vendar le zase in z nižjo plačo. Prijave je mogoče oddati do 12. aprila, še navaja dpa.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija