BREZPLAČEN ROGLJIČEK IN KAVA ZA LEPŠI DAN: Prodajni avtomati 24 TO GO, na več lokacijah na Obali

Trendi

Pripravite se na nepozaben dogodek poln kavnih užitkov. 24 TO GO, podjetje, ki upravlja mrežo prodajnih avtomatov, vas vabi na ekskluzivno promocijo kavnih napitkov in sočnih rogljičkov.

Pridite in uživajte v odličnih okusih

Brbončice boste razvajali na več lokacijah na Obali, kjer se nahajajo prodajni avtomati 24 TO GO, vključujoč Marino Portorož, Marino Izola, Center vodnih športov v Žusterni in urgentni blok Splošne bolnišnice Izola (SBI). Promocija bo potekala v sredo, 8. novembra, ter v četrtek, 9. novembra, med 10. in 13. uro.

Poiščite prijazne hostese

Vsak, ki si vzame trenutek za izpolnitev kratke ankete o storitvah 24 TO GO, bo nagrajen z vrhunsko kavo in svežim rogljičkom. Pri postrežbi vam bo v pomoč prijazna hostesa. To je priložnost, da ob kavi in slastnem prigrizku napolnite dnevno zalogo energije.

Bistvo promocije ni zgolj brezplačna kava in rogljički, temveč razvajanje. Kavni napitki, ki jih bodo ponujali, so vrhunske kakovosti. Na izbiro boste imeli različne kave kot je Lavazza in ekskluzivna kavna mešanica primorske pražarne, pripravljena posebej za podjetje 24 TO GO.

Preverjena kakovost 

24 TO GO slovi po zagotavljanju izjemne kakovosti. Tako kot so zadovoljili stranke v drugih večjih podjetjih v slovenski Istri, želijo navdušiti tudi vas. Njihovi avtomati niso le preprosti prodajni avtomati, temveč vir odličnih užitkov. Ponudba je v veliki meri sestavljena iz izdelkov slovenskega izvora ali proizvedenih v Sloveniji, kot so Frutabela, Lizin vrt, izdelki podjetja Proteini, Sola, Dana, Radenska, Zala, Costella, Sinalco, Cedevita, Fructal in mnogi drugi.

Ne zamudite tega dogodka

Zapomnite si datuma: 8. in 9. november, med 10. in 13. uro. 24 TO GO vas vabi, da se pridružite in doživite pravo razvajanje z enimi najbolj mamljivih kavnih napitkov in rogljičkov na Obali. Ob izpolnitvi kratkega anketnega vprašalnika vam bodo hostese pripravile kavni napitek in rogljiček glede na vaše želje. Pridite in okusite razliko v kakovosti!