BREZ SKRBI V KOPALKE: Preverite, zakaj so Terme Portorož najboljša izbira za vašo poletno preobrazbo!

Piran

S prihodom toplejših dni se v Termah Portorož oblikuje nov pristop k pripravi telesa na poletje. Naš ciljno zasnovan paket storitev za boj proti celulitu in odvečnim maščobam združuje kombinacijo različnih storitev za zagotavljanje najbolj optimalnih rezultatov. Primeren je za vse, ki želijo učinkovito izboljšati videz zgornjega dela nog in zadnjice. Storitve paketa Vitki v poletje so namenjene delom telesa, na katerih je celulit najbolj trdovraten in ga pogosto zgolj s pravilno prehrano ne uspemo povsem premagati. Če se v tem prepoznate, berite naprej.

Kaj vključuje program Vitki v poletje?

Za izvajanje programa svetujejo, da storitve razporedite tekom štirinajstih dni. Storitve so v tem času razporejene tako, da telo postopno spodbujajo k izločanju odvečnih tekočin in strupov iz telesa, ki povzročajo kopičenje maščob in pomarančno kožo. Za optimalne rezultate svetujejo, da se izvedeta vsaj dve ponovitvi programa.  

1. Maderoterapija (1. in 12. dan, 50 min) - 100-odstotno naravna metoda z lesenimi pripomočki za oblikovanje telesa, toniranje kože, odpravo celulita in sprostitev. Z intenzivnim pritiskom z valjčki razbijajo maščobne celice, ki so se prepletle v skupke. Iz maščobne celice se sprosti maščoba, zmanjšuje pritisk na krvne in limfne tokove, ki postanejo bolj prehodni. Z več ponovitvami dosežejo zmanjšanje vidnih maščobnih blazinic.

2. Slim up (3. in 10. dan, 40 min) - Aparat deluje na osnovi elektrostimulacije mišic, ki spodbudi izgorevanje maščob, omenjeni učinek pa še okrepi infrardeča svetloba, ki globinsko segreje tkiva v telesu. To izboljša njihovo prekrvavitev in pospeši presnovo maščob, spodbudi učinek drenaže in posledično odpravlja celulit, izboljša tonus mišic, napne kože ter pomaga oblikovati telo.  

3. Pressoterapija (5. dan, 30 min) – je limfna drenaža, ki se izvaja z napravo. Stimulira odtekanje limfe v glavne limfne vozle in sproži izločanje strupenih snovi, odvajanje odvečne vode iz telesa in z rednim izvajanjem zmanjšuje obseg stegen in zadnjice.   

4. Endodermna terapija (8. dan, 45 min) - Posebna vakuumska tehnika masaže, ki ciljno deluje na podkožno maščobo in izboljšuje strukturo kože, povečuje napetost kože, spodbuja cirkulacijo in odpravlja videz pomarančne kože.

Do 30. junija lahko izkoristite njihovo posebno ponudbo in koristite paket za samo 205 evrov. Ne zamudite te izjemne priložnosti, da svoje telo pripravite na poletje pod okriljem izkušenega osebja Term Portorož.

Storitve pospešujejo odvajanje strupov iz telesa zato je še posebej pomembno, da pred in med izvedbo programa sledite zmernemu načinu prehranjevanja, z večjimi količinami zelenjave, manj sladkorja in manj maščob. Pomembno je tudi, da v tem času uživate vsaj dva litra vode ali nesladkanega čaja dnevno in se redno gibate.

Tudi za to so poskrbeli v Termah Portorož z akcijsko ceno za karto v LifeFit fitnes centru. Izbirate lahko med tri-mesečno karto za 125 evrov ali šest-mesečno karto za 210 evrov. Cene veljajo za nakup kart do 30. junija 2024.

Z rednimi obiski storitev programa Vitki v poletje in dnevnim gibanjem bo vaše telo pripravljeno na tople dni v kopalkah.

Posebna ponudba za začetek poletja!

Rezervirajte svoj paket zdaj in poskrbite, da bo vaš trud za vitko telo resnično poplačan!

Rezervacije in informacije na: 05 692 80 09 ali na wellness@lifeclass.net.