BRAZILKE APARTMAJE V ŠIBENIKU SPREMENILE V BORDELE: Toliko so računale za spolne usluge (FOTO)

Kronika

Tri Brazilke, ki so poleti v najetih apartmajih na območju Šibenika, ponujale spolne storitve za denar, so bile izgnane s Hrvaške.

Na portal Šibenik.in se je obrnil lastnik apartmaja, ki mu je bila sumljive njegova gostja. Povedal je, da je že slišal, da je nekaj Brazilk v Šibeniku, fotografije svoje gostje pa mu je uspelo najti na spletni strani, ki oglašuje spremljevalne storitve. O vsem je obvestil policijo.

Policija je potrdila, da je s primerom seznanjena: "Policija spremlja dogajanje v zvezi z morebitnim organiziranjem prostitucije na območju celotne policijske uprave. Iz vsega izhaja, da organizirane prostitucije, v smislu, da določena oseba v okviru trgovine z ljudmi sili druge osebe v prostitucijo ali novači druge osebe, da se namesto njih ukvarjajo s prostitucijo zaradi dobička, v tem primeru ni."

Je pa govora o kršitvah v smislu, da posamezna oseba oglašuje in ponuja storitve preko interneta in drugih medijev.

V letu 2021 tovrstnih kršitev niso zabeležili, v letošnjem letu pa so obravnavali tri tuje državljanke, ugotovili kršitve in zoper njih podali obdolžilne predloge. Dali so jim tudi 7-dnevni rok, da zapustijo ozemlje Republike Hrvaške, so za Šibenik.in povedali na policiji.

Brazilke iz Šibenika so svoje storitve ponujale za 200 do 300 evrov na uro.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija