BRATUŠKOVA PODPRLA KOMLJANCA: "Potrebno skrb bo namenil starejšim, da bodo lahko tudi mladi živeli svoje življenje"

Izola

V nedeljskem drugem krogu županskih volitev se bosta v Izoli pomerila najuspešnejša kandidata iz prvega kroga. Relativni zmagovalec volitev pred slabima dvema tednoma je bil z dobrimi 18 odstotki glasov Evgenij Komljanec, neodvisni kandidat s podporo gibanja Ponosni na Izolo. V teh dneh ga je podprla tudi Stranka Alenke Bratušek. Na drugo mesto se je v prvem krogu uvrstil Danilo Markočič (DeSUS).

Na Facebook strani Stranke Alenke Bratušek (SAB) so zapisali, da bodo v drugem krogu županskih volitev v Izoli podprli Evgenija Komljanca, ki se je dokazal kot direktor Zdravstvenega doma Izola. "Z njegovim okrepljenim čutom za sočloveka bo pri vodenju občine delal za vse občanke in občane Izole. Potrebno skrb bo namenil starejšim, da bodo lahko tudi mladi živeli svoje življenje," so prepričani v SAB.

Komljanec, relativni zmagovalec prvega kroga lokalnih volitev v Izoli, je v odzivu na podporo SAB povedal: "Zelo sem zadovoljen z izraženo podporo Stranke Alenke Bratušek, kajti to je nedvomno stranka, ki se evidentno v zadnjem času najbolj zavzema za upokojence, kar so tudi obljubili v svojem programu in to obljubo uresničujejo. S skupnimi močmi bomo tako še bolje in lažje poskrbeli za vse potrebe naših someščank in someščanov, upokojenk in upokojencev Izole."

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
skembo |  30 .11. 2018 ob  22: 12
Evgenij Komljanec mi ne izgleda kot "penzionist"
Na bruhanje mi gre izkoriščanje nas upokojencev za politične mahinacije.
Night |  29 .11. 2018 ob  19: 00
Ne vem no... Stavit na upokojence medtem, ko je tvoj protikandidat iz Desusa se mi ne zdi ravno najbolj pametna poteza...