BOŽIČNICA, NADPOVPREČEN REGRES IN NAGRADE ZA NAJBOLJŠE: Postanite Petrolov prodajalec!

Koper

Dobrodošli vsi, ki od službe pričakujete več, pravijo v največji slovenski energetski družbi. Preklopite na Petrol kariero in se pridružite tesno povezanim ekipam na Petrol bencinskih servisih po vsej Sloveniji.

Prva jutranja kava? Ni bilo časa za malico? Prazen hladilnik? Zmanjkalo bencina? Rešitev je na poti! Že več kot 75 let jo Slovenci poiščemo na najbližjem Petrol bencinskem servisu. Prijazno in strokovno osebje tu poskrbi za vse želje kupcev in zagotavlja kar najboljšo uporabniško izkušnjo. Podajte se v dinamično delovno okolje ter postanite del izjemne Petrol ekipe tudi vi,  vabijo v podjetju.

Postanite Petrolov prodajalec in sprejmite super izzive, med super sodelavci, v podjetju, ki  je poleg največje slovenske energetske družbe tudi največji slovenski uvoznik, največje slovensko podjetje po prihodkih ter ena največjih slovenskih trgovskih družb, pravijo.

Preklopite na Petrol kariero in postanite Petrolov prodajalec! Prijavite se na www.petrol.si/kariera.

Petrolova obljuba zaposlenim

V Petrolu so družini in starejšim prijazno podjetje, ki zagotavlja stalnost zaposlitve v vašem lokalnem okolju – za nedoločen čas, s prilagodljivim delovnikom. Čaka vas nadpovprečen regres (nazadnje 1.600 evrov), božičnica (nazadnje 1.400 evrov bruto) in nagrade za uspešno delo (do 1 bruto plače letno).

Svojim zaposlenim za uspešno delo vračajo zvestobo, še razložijo v podjetju. Zaposlenim omogočajo različne oblike pridobivanja strokovnega znanja in delovnih izkušenj, vse z namenom razvijanja osebnega potenciala in talentov. Aktivno skrbijo za varno in zdravo delovno okolje, odlično energijo na delovnem mestu ter usklajevanje poklicnega in zasebnega življenja. Piko na i zaposlitvi na Petrolu dodaja še uporaba počitniških enot v najlepših kotičkih Slovenije in na hrvaški obali za vaš zaslužen dopust.

Odlični sodelavci in skrb za okolje, v katerem živimo

Zaposleni so v zadnji interni raziskavi povedali, da na Petrolu radi delajo radi zaradi odličnih sodelavcev, pozitivne energije, ekipnega dela in dela z ljudmi. "Petrol mi predstavlja veliko družino srčnih ljudi, ki svoje delo z veseljem opravljajo, si med seboj pomagajo in vsak dan zagotavljajo kar se da najboljše storitve," tako pravi Petrolova sodelavka iz podpore strankam.

Z dobrodelnimi in prostovoljnimi akcijami v Petrolu vračajo tudi družbi in okolju, v katerem živimo. V sodelovanju z Rdečim križem in Zavodom za transfuzijo izvajajo humanitarno akcijo Daruj energijo za življenje, z donacijami skozi celo leto ter akcijo Naša energija povezuje pa podpirajo številne humanitarne projekte, ki jih predlagajo zaposleni na prodajnih mestih.

Kako je videti življenje na Petrolu, si preberite tule.

Delo ponujajo tudi študentom

V Petrolu k delu na prodajnih mestih vabijo tudi vse, ki se še šolate. Ponujajo vam mentorstvo ob prvih kariernih korakih ter razgibano delo v tesno povezani ekipi. Izkoristite priložnost za učenje in pridobivanje dodatnih znanj – ter možnost redne zaposlitve po koncu šolanja.

Deli novico: