BOMO TAKŠNEMU PRIZORU PRIČA TUDI NA OBALI? Prvi dan odprtja nastala dolga kolona vozil (VIDEO)

Slovenija

Po nekaj tednih je od ponedeljka naprej ponovno možen osebni prevzem blaga ali hrane na prevzemnih mestih. Rahljanje ukrepov so izkoristili tudi v McDonald’s Slovenija, ki je včeraj odprl tri svoje McDrive prevzemne linije. Po spletu je zaokrožil posnetek dolge kolone vozil v Ljubljani. Bomo temu priča tudi na Obali?

Več stometrska kolona vozil, med katerimi so bili tudi kolesarji, se je včeraj v naši prestolnici vila s Celovške ceste do okenca McDrive-a. McDonald’s Slovenija je namreč odprl prve tri prevzemne linije, in sicer dve v Ljubljani in eno v Mariboru, ta teden pa načrtujejo, da bodo hrano na okencih stranke lahko prevzele še na šestih mestih.

A gre kdo v McDonald's? ????????

Posted by Aleš Rozman on Tuesday, April 21, 2020

Jutri se odpirata lokaciji v Celju in še ena v Mariboru, v petek pa še lokacije v Kopru, Velenju, Domžalah, Lescah. Postopoma bodo do 5. maja odprli še ostale McDrive v Sloveniji, med zadnjimi v Novi Gorici, in sicer 4. maja.  

Pri tem bodo same restavracije do nadaljnjega ostale zaprte, v Ljubljani in Mariboru pa je poleg McDrive-a možna tudi dostava na dom.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Opazovalec |  22 .04. 2020 ob  14: 12
J...š mekija, danes polnjena paprika
Lili |  22 .04. 2020 ob  11: 17
15
ovce...beee,beee
Valter |  22 .04. 2020 ob  10: 11
23
katastrofa, kaj za to vrsto hrane zapirat še promet, naj si folk kaj skuha bo bolj pametno