BOLJŠI POGOJI ZA DELO V IZOLSKI BOLNIŠNICI: Odprli novo rentgensko napravo in nove prostore

Izola

Ministrica za zdravje Milojka Kolar Celarc je danes v Splošni bolnišnici Izola odprla nove pridobitve, rentgensko napravo, katetrski laboratorij in sterilizacijske prostore. Izrazila je prepričanje, da se bodo zaposleni in bolniki v novih prostorih dobro počutili ter da bodo imeli boljše pogoje za delo, so zapisali na spletni strani ministrstva.

Ministrica je ob tem povedala: "Vesela sem, da sem lahko prisotna na tej pomembni pridobitvi za zdravnike, laboratorijsko osebje, bolnike in bolnišnico. Pridobitev teh lepih novih in sodobno opremljenih prostorov je gotovo korak na poti k doseganju temeljnega cilja, biti bolnikom prijazna bolnišnica".

Kolar Celarčeva je zadovoljna, da se investicije v Splošni bolnišnici Izola nadaljujejo. Predvidoma konec januarja 2018 bo objavljeno javno naročilo za nabavo nove opreme za novo lekarno v bolnišnici v vrednosti slabega pol milijona evrov. Prav tako bolnišnica izpolnjuje kriterije, da se uvrsti med prejemnike novega CT aparata, ki jih bodo nabavili v okviru skupnega javnega naročila za več bolnišnic. Tehnične specifikacije so v pripravi, javno naročilo bo objavljeno v prvih mesecih 2018, so pojasnili na ministrstvu.

"Prepričana sem, da se boste zaposleni in bolniki tukaj v novih prostorih dobro počutili, da boste imeli boljše pogoje za delo in da boste nedvomno dosegali še višjo raven kakovosti dela in tako ustvarjali pozitivno delovno klimo," je dejala Kolar Celarčeva.

Deli novico:

Izolan |  16 .12. 2017 ob  08: 25
Hahaha Nardin se oglaša po forumu. Kaj vam ni jasno o tem SDS omladincu. Kamor so jim segle lovke tam so vse uničili. Nič drugače ne bo v bolnici. Še prepozno ga bodo nogirali.
@@POZITIVEN | včeraj ob 21:16 |  16 .12. 2017 ob  00: 15
nore so posledice zaslepljenosti. A bi raje malo prebral članke sploh? Nardin se je pravilno hvalil, da bolnišnica posluje pod njim POZITIVNO, kar pa ti blebetaš spodaj o minusu pa je PRETEKLI DOLG, ki je bil takšen oz. še večji dolgo dolgo preden je Nardin prevzel krmilo. Ampak očitno ti ni jasno nič, važno, da se pljuva, kaj ne. Kot pravi povprečen slovenceljn.
@mona |  16 .12. 2017 ob  00: 13
če bi gospodarstvo funkcioniralo, bi imeli denarja še viška.
SIMON |  15 .12. 2017 ob  23: 34
BRAVO , pridni in čestitke vsem v bolnišnici IZOLA , opravljajo korektno delo v korist bolnikov , HVALA
@POZITIVEN |  15 .12. 2017 ob  21: 16
Ne vem kakšno drogo si vzel, morda so tudi hlapi v igri, ker tako kričiš. Nardin se je lani hvalil, da ni več izgube in da je vse sanirano. Par mesecev nazaj pa so prišle ven prave številke in je pod njim izolska bolnica najbolj zadolžena občina v državi z vrtoglavimi 10.000.000,00 evri minusa. O kakovosti zdravljenja in odnosu do pacientov pa raje ne bi. Mene vsekakor tam ne vidijo, tudi če prodam hišo za to, da se lahko zdravim drugje. Izkušnje pač.
Pjongjang |  15 .12. 2017 ob  20: 03
Tukaj v tej državi nekaj močno ne štima....po eni strani rabijo bolnice "inekcije" denarja iz proračuna, da sploh preživijo oz. poplačajo obveznosti (dobavitelje, plače, itd) po drugi strani kupujejo oz. dobijo nove aparate......meni to ne klapa. V realenm gospodarstvu je pesem bistveno drugačna, če nimaš nimaš, ni kje vzet, banke te ne povohajo, enostavno če ne zvoziš sam si čaw. In pol se ta zelo sposobni NARDIN in MINISTRICA šopirijo kako so uspešni.....še enkrat bom napisal...lahko je touč s tujim kurcem po koprivah banda pokvarjena.
mona |  15 .12. 2017 ob  20: 01
j lahko se je igrat z denarjem od drugih...dokler gospodarstvo plačuje davke...
POZITIVEN  |  15 .12. 2017 ob  19: 57
-1
LAHKO SI DOVOLIM POHVALITI g.NARDINA GLEDE NOVE INVESTICIJE VSEKAKOR OPRAVIČENA IN
SISTEMATIČNO ZASTAVLJENA V PROCESU DELA. TE SLUŽBE SO PODPORA OPERATIVI. POHVALE TUDI VSEM ZDRAVSTVENIM DELAVCEM ,KER OPRAVLJAJO SVOJE DELO ZELO DOBRO. SLOVENSKO ZDRAVSTVO JE KLJUB VSEMU BISTVENO BOLJŠE OD HRVAŠKEGA IN ITALIJANSKEGA,TO LAHKO POTRDI VSAKDO KI JE IMEL OPRAVITI Z SOSEDI.ZATO MISLIM DA NI VSE TAKO ČRNO KOD BI HOTELI NEKATERI PRIKAZATI.SBI DAJE KRUH ŠESTO ZAPOSLENIM IN NJIHOVIM DRUŽINAM .PS G NARDIN JE DESET SVETLOBNIH LET PRED der
der ničem.SEDANJI DIREKTOR JE IZGUBO PODEDOVAL IN JO ZELO DOBRO SANIRAL ,PA NE NA RAČUN BOLNIKOV IN ZAPOSLENIH,ČE KDO DVOMI NAJ GA UPRAŠA O BILOKATEREM PROCESU DELA.
Izolan |  15 .12. 2017 ob  18: 36
Tri ure nazaj sem imel drugi poseg na srcu v desetih dnevih kolikor sem tu...Vsa cast osebju bolnisnice Izola......

Geza |  15 .12. 2017 ob  18: 03
A morda kdo pozna če je kakšna kapelica v tej bolnišnici ali pa kaka druga molilnica ?! Hvala za odgovor !
CRNIOVCAR |  15 .12. 2017 ob  17: 25
ČAKALNE DOBO BODO ŠE DALJŠE
Tekmovanje v pljuvanju |  15 .12. 2017 ob  17: 09
-3
je odprto. Sicer pa kaže stanje duha pljuvačev.
1