Blogomanija na Kopaoniku

Tehnologija

Od minule nedelje se lahko prijavite na Blogomanijo 2013, ki bo potekala od 28. novembra do 1. decembra na Kopaoniku v Srbiji. Konferenca bo posvečena blogom in ostali internetni vsebini.

 

Na različnih predavanjih bo mogoče spoznati predvsem primere dobre prakse in kaj sploh je kvalitetna vsebina na spletu. Na konferenco se lahko prijavite preko spletne strani Blogomanije, glede na veliko število interesentov pa gre pričakovati, da bodo mesta na razpolago precej hitro zasedena.

Direktor in idejni oče konference ter internetni guru za območje nekdanje skupne države Zoran Torbica nam je ob tem povedal.  "Ker sem kar nekaj časa prebival na Obali in jo vzljubil, še posebno vabim vse internetne navdušence, da pridete na konferenco v čim večjem številu. Izmenjali bomo izkušnje, se spoznali, družili in seveda tudi zabavali."

Več o Blogomaniji si lahko preberete na spletni strani konference.

Regionalna konferenca je namenjena tako blogerjem kot tudi medijem, digitalnim in PR agencijam in vsem, ki razširjajo vsebino prek spleta, tako podjetnikom kot tudi posameznikom.

Zoran Torbica

Kotizacije za Blogomanijo ni (razen bussines kotizacij za podjetnike, ki imajo zaradi tega na razpolago še dodatne usluge), za vse udeležence pa so pripravljeni tudi posebni paketi za ugodno bivanje. Tako so organizatorji pripravili nočitve v hotelu Angella**** in apartmajih Konaci **** za 22 evrov na noč (polpenzion). Tri nočitve stanejo le 66 evrov na osebo. Organiziran je tudi prevoz s kombijem. Iz Kopra do Kopaonika stane povratna vožnja 148, iz Ljubljane pa 122 evrov. 

Deli novico:

Smetar |  08 .11. 2013 ob  08: 39
Regional obala spremljam,ker me zanima kva dogaja v Srbiji!