BIZARNO POČETJE ZAGREBČANKE: Posnela spolni odnos z ljubimcem in pošiljala fotografije njegovi ženi

Svet

30-letna Zagrebčanka Kristina je bila obsojena in spoznana za krivo zaradi vsiljivega obnašanja. Kot piše v sodbi, je od februarja do septembra ženi svojega ljubimca pogosto pošiljala sporočila, v katerih jo je žalila, da je grda, nesrečna in debela ter da je za njen videz kriva njena mama. V SMS sporočilih ji je tudi grozila, da bo videla, kaj sledi, da bo tretja svetovna vojna.

Kristina je soprogi ljubimca in njeni materi pošiljala pornografske vsebine z ljubimcem, prihajala do stavbe na naslovu njenih staršev in enkrat prišla do vhodnih vrat stanovanja staršev, kjer je poskušala govoriti z ljubimčevim očetom, a jo je ta napodil.

Materi žene, s čigar možem je ljubimkala, se je predstavila kot njegova soproga. Klicala je tudi druge člane njene družine, njeni sestri pa poslala več SMS sporočil. To je "pri ženi njenega ljubimca povzročilo strah za lastno varnost, pa tudi za varnost svojih družinskih članov ter občutek vznemirjenosti in tesnobe," piše v sodbi.

Fotografije so simbolične. 

Žaljiva sporočila je več mesecev pošiljala tudi ljubimčevem očetu.

Kristina je tekom preiskave vse priznala. Spoznana je bila za krivo in bila obsojena na leto dni pogojne zaporne kazni. Sodba še ni pravnomočna, Kristina, ki je sicer brezposelna in mati samohranilka, pa se nanjo lahko pritoži, še poroča portal Danica.hr.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
kokodek |  02 .08. 2023 ob  10: 55
za vse kriva ljubica, ljubimec pa ubogi nedolžen
alfa |  01 .08. 2023 ob  18: 27
10
in kaj je rekel ljubimec na vso to njeno početje