BIZARNA GOLJUFIJA: Anticepilec je po svoj odmerek prišel z lažno roko

Svet

Italijan se sooča z obtožbo goljufije, potem ko se je z lažno roko prišel cepit proti covidu-19.

Odločen, da se bo izognil 'piku v ramo', a še vseeno pridobil covidno potrdilo, je proticepilec verjetno plačal več sto evrov za silikonsko protezo.

Bizaren dogodek se je zgodil v Bielli, mestu blizu Torina, le teden dni po tem, ko je Italija poostrila ukrepe, ki necepljenim prepovedujejo udeležbo na družbenih, kulturnih in športih dejavnostih.

Po opravljenih birokratskih formalnostih, vključno s podpisom obrazca za soglasje, je 50-letni moški sedel in dvignil rokav srajce, kot da se pripravlja na cepljenje. Zdravstvena delavka sprva ni opazila nič nenavadnega, saj je bil silikon podoben koži. Toda po natančnejšem ogledu in dotiku roke, je moškega prosila, naj sleče srajco. Njegov načrt se je zrušil. Po ugotovljeni prevari je moški sprva še poskušal prepričati zdravstveno delavko, naj mu pogleda 'skozi prste'.

"Kot profesionalka sem se počutila užaljeno," je za La Repubblica povedala Filippa Bua. "Sum mi je vzbudila barva roke, zato sem moškega prosila, naj odkrije preostanek njegove leve roke. Bilo je dobro narejeno, vendar ni bilo iste barve." Za La Stampa pa je povedala, da ni videla žil: "Najprej sem mislila, da sem naredila napako, da gre za pacienta z umetno roko."

Ni sicer jasno, ali je nosil celo lažno roko ali nekakšen silikonski sloj.

"Ažurnost in spretnost zdravstvene delavke sta pokvarili načrte te osebe, ki se bo zdaj morala zagovarjati na sodišču," pa je dejal predsednik regije Piemont Alberto Cirio.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
td |  06 .12. 2021 ob  18: 50
@jazbetz, nobene prevare ni, na žalost, je covid še kako realen, ljudje še kako umirajo in če ne, jih ima veliko hude posledice. Ali misliš, da ljudje kar v tri dni hodijo v bolnišnice ali k zdravniku? Pa nemogoče je, če imaš vsaj nekaj malega socialnih kontaktov, da ne bi poznal koga, ki je dobil covid in v zadnjem valu, ki je imel probleme ali še mesece posledic. In preveč jih poznam od zdravnikov in med. sester, ki delajo na teh oddelkih, tudi iz sorodstva, da ne bi še preveč vedel kaj se dogaja.

Kar pa jaz ne razumem, kako ste nekateri lahko tako zabiti, da vam to ni jasno. In to ja, lepo si povedal, ob vseh podatkih, ki so na voljo.

Zdravljenje pa se začne tako, da zbrišeš svoj FB account, ti bo po mojem kmalu že bolje. :-)
Jazbetz |  05 .12. 2021 ob  21: 27
-1
td: no mene me zanima, kaj boš ti naredil, ko se bo vsa ta covid prevara sesula? Zato ker to je prevara s strani globalistov. Če ti nisi njihov kolaborant, potem ne vidim razloga zakaj bi promoviral novo normalo. Pa ja ne moreš bit tako zabit po naravi? Pri vseh podatkih ki so ti danes na voljo bi pa že lahko vedel s čim imamo opravka.
td |  05 .12. 2021 ob  14: 47
@jazbetz, pa res piše v tem smislu, čeprav vsi o tem, da je 50 let star, tukaj pa je se postaral na 57 ("Sarebbe un medico odontoiatra biellese di 57 anni sospeso dalla professione perché non vaccinato. - očitno link v nobenem primeru ne gre skozi). Sarebbe. V vsakem primeru me tak ne bi več videl za zdravstvene zadeve. Težko pa verjamem tej novici, saj bi kot zdravstveni delavec moral bit prav ekstra zabit, da bi mislil, da bo šlo skozi s silikonsko roko. Ali pa pač gre ravno za to, za ekstra zabitega zobarja. Koliko škode je svojim pacientom naredil z vsemi opuščanji stroke sterilnosti inštrumentov in ostalega, pa je dodatno vprašanje. Naravnost grozljivo koliko ljudi bi lahko ali že je ta norec okužil.
Jazbetz |  05 .12. 2021 ob  11: 57
vaccino*
Jazbetz |  05 .12. 2021 ob  11: 56
td: "E' un odontoiatra sospeso l'uomo con avambraccio in silicone per evitare il vaccinol"
Martin Kacur |  05 .12. 2021 ob  10: 51
Človeška neumnost ne pozna meja.
td |  05 .12. 2021 ob  10: 45
@jazbetz, tudi med zdravstvenimi delavci najdeš antivaxxerske norce. Če bi to vedel preden takega rabim, bi zagotovo poskrbel, da ne bi imel opravka z njim kot pacient. Kdo ve, morda si tudi rok nikoli ne pere ali razkužuje, ker so verjetno tudi bakterije fake, morda mi utegne tak norec vbrizgat navadno fiziološko raztopino v infuzijo namesto "nevarnega" in s čipi opremljenega antibiotika, ki mi ga je predpisal zdravnik. itn itn itn.
Ne vem sicer iz katere telesne odprtine si sicer pobral to tvojo izmišljotino o zdravstvenem delavcu, celo, če bi bilo res. Vse kar lahko najdemo je, da je star 50 let.
Jazbetz |  05 .12. 2021 ob  01: 05
Tip je bil zdravstveni delavec, in je to naredil zato da obdrži službo. V to ga je prisilil sistem. Vprašajte se, če zdravstveni delavec gre tako daleč, da bi preprečil svoje cepljenje na tak način, a obdržal službo, pomeni da je bil v to prisiljen in v cepivo ni zaupal.
td |  04 .12. 2021 ob  00: 36
@piero panin, pa antivaxxer je. Tam je pogoj, da si glup kot majmun in še kaj čez. :-)
Piero Panin |  03 .12. 2021 ob  19: 46
Ma mores res bit glup ko majmun,isto kot da bi policaju namesto vozniske pokazal novoletno kartolino