BIZARNA DVOLIČNOST NASPROTNIKOV CEPLJENJA: Ko gre zares in rabijo zdravnike, jih pa kličejo (VIDEO)

Slovenija

Videoposnetek z včerajšnjih protestov je postal pravi viralni hit, na žalost. Na žalost zato, ker teče beseda o zdravju in zdravnikih. Nedavno so namreč protestniki na ljubljanskem Trgu republike pozdravljali idejo, da je potrebno zdravnike, ki sodelujejo pri cepljenju proti covidu-19, postaviti pred vojaško sodišče. Na včerajšnjem shodu pa se je izkazalo, da tudi oni kličejo na pomoč zdravnike, ko jih zares potrebujejo.

Medtem ko se je govornica na včerajšnjem protestu na Trgu republike v Ljubljani spraševala, "kaj sploh je zdravstveno stanje" in trdila, da "nihče nima pravice tega pogojevati z nekim zdravstvenim stanjem ali pa da preverja naše zdravstveno stanje", se je druga protestnica onesvestila.

Pred njen mikrofon je nato stopil moški, ki je vprašal, ali je morda med množico kakšen zdravnik. Po zdravniku je spraševala tudi govornica, vendar odziva iz množice ni bilo.

Kaj se je nato zgodilo z žensko, ki je bila nezavestna, ni znano. Zato pa je videoposnetek dogodka hitro zaokrožil po družbenih omrežjih, delili so ga mnogi uporabniki. Čeprav je zadeva prej žalostna kot karkoli drugega, nekatere zabava dvoličnost protestnikov – po eni strani bi zdravnike postavili pred vojaško sodišče, ko pa je situacija resna, jih kličejo na pomoč.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
vseved |  29 .10. 2021 ob  09: 32
Dobro napisano ! Zakaj rabi zdravnika če jim ne verjame?
Obala1 |  28 .10. 2021 ob  22: 29
Moraš bit neumen za napisat taksen clanek In se bolj neumen, da dovolis da nekaj taksnega gre naprej …glej bebec od avtorja, jaz sem proti GMO hrani In Monsantu vendar vse eno jem …res skregano z logiko, ma va cagar Mona
Dinksi |  28 .10. 2021 ob  18: 04
-1
Dragi/a novinar/ka,
Dokler ne bom imel izbire in bo od vsake moje plače šlo en velik del za to medicinsko sodrgo, bom sam odločal kdaj jih rabim in kdaj jim bom jeb.. mat..!!!!
In ko jih rabim, imajo da skočijo!!!!
magik |  28 .10. 2021 ob  17: 13
Hahahaha, če to ni za umret smešno......hahaha kaj je to zdravstveno stanje sprašuje, potem pa zdravnika išče, da ugotovi kakšno je zdravstveno stanje pri nezavestni.
Edino zaradi česar mi je malo manj smešno, je to da je vladni odstopljeni Cefizel to objavil.
manemebasat |  28 .10. 2021 ob  16: 50
Piero, va a cagar. Malo se izobrazi, ne samo sledit tem mainstream portalom.
Piero Panin |  28 .10. 2021 ob  16: 42
-9
Brez strupa ki ti ga zobar vcepi ko ti puli zob!!!
Ne bomo vec prenasali tega!!
Se strinjam da gre za cisti holokavst varjanta Mengolov,potem pa ti ledvice odpovedo
manemebasat |  28 .10. 2021 ob  16: 27
-2
YouTube Gravitas: Revealed: How Pfizer blackmails countries for shots
manemebasat |  28 .10. 2021 ob  16: 21
Bizarna dvolicnost? Novinar/ka zatelebljen/a, tvoja naloga je, da obvescas! Tvoje mnenje me ne zanima. Ti protestniki so proti cepljenju in smatrajo, da so zdravniki, ki so za cepljenje, prekrsili Hipokratovo prisego. To se ne pomeni, da sedaj ne morejo k zobozdravniku, oziroma ce je nekomu slabo in se zgrudi, da bodo klicali vraca. Mona!