BIZAREN OGLAS ZA ODDAJO STANOVANJA V POSTOJNI: Brez fotografij, najemniki pa deležni stroge selekcije (FOTO)

Slovenija

Na spletnem portalu za nakup in oddajo nepremičnin se je pojavil bizaren oglas za oddajo 3-sobnega stanovanja v Postojni, v izmeri 100 kvadratnih metrov.

Kot izhaja iz oglasa je bilo stanovanje zgrajeno leta 2000, nahaja pa se v prvem nadstropju dvonadstropne stavbe. Cena mesečnega najema znaša 500 evrov.

A bizarno je naslednje: oglasu ni priložena nobena fotografija, in sicer s pojasnilom: "Na željo ponudnikov ne prilagamo fotografij in video zapisov."

Šlo naj bi za "večje udobno stanovanje", sestavljeno iz dveh spalnic, dnevne sobe, kuhinje in ostalih prostorov. Na voljo naj bi bilo z novim letom.

Stroga selekcija potencialnih najemnikov

Kot še izhaja iz oglasa, bodo najemnike izbirali na podlagi več dejavnikov: "Selekcija najemnikov na podlagi pogodbe o zaposlitvi za nedoločen čas, nekaznovalnosti in kontakta z bivšim najemodajalcem."

"Avanturisti, finančno nesposobni in osebe, ki ne vedo jasno, kaj bi, prosim ne komunicirajte," je še navedeno.

Ogledi naj bi potekali okoli 20. decembra. Avtor oglasa je zapisal tudi, naj ga zainteresirani kontaktirajo izključno po 18. uri prek SMS sporočila, nato pa bo on poklical njih, da se uskladijo in rezervirajo termin ogleda.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Ištrijan |  08 .12. 2022 ob  12: 07
22
Nič posebnega. Moja hiša moja pravila.
vseved |  08 .12. 2022 ob  10: 30
16
V Nemčiji je tak postopek nekaj povsem normalnega.
Istriano |  08 .12. 2022 ob  10: 29
30
Dobra izbira najemnika stanovanja je zelo pomembna, saj lahko ta povzroči precej škode in težav. Kako pa lastnik oglašuje in trži stanovanje je pa to njegova izbira, vsekakor je pa bolje oglas opremiti s fotografijami in biti korekten in prijazen do potencialnih najemnikov.
Pesceserra |  08 .12. 2022 ob  10: 29
33
Tako selekcijo bi lahko uvedli za kandidate na volitvah.....