BIZAREN INCIDENT V AVTOMOBILU: Zaradi spuščanja vetrov obsojen na več mesecev zapora

Svet

Pijan potnik, ki je spuščal vetrove v Uberju, je bil obsojen. Voznik je izgubil živce in čeprav je bil "zločin" potnika razmeroma neškodljiv, ga je odslovil iz vozila. Prišlo je do fizičnega obračunavanja in poškodb.

Potnik James Mallett je napadel voznika Aleksandra Bonchevga, ki se mu je maščeval v samoobrambi. Tožilec je na sodišču opisal dogajanje. "Medtem ko je voznik Uberja vozil Malletta in še tri potnike, je obtoženi Mallett prdnil, Bonchev pa je bil zaradi tega užaljen in potnikom rekel, naj zapustijo vozilo," je dodal.

Nato mu je Mallett zagrozil, da ga bo pretepel in udaril v glavo, a se je voznik izkazal za močnejšega, ker je Malletta udaril in podrl na tla. Mallett je odšel s prijateljico, a ju je policija kmalu našla. Kot pravijo, je Mallett imel ranjeno ustnico, do policistov se je obnašal nasilno in bil je precej pijan.

Bonchev si je v napadu zlomil prst in ni mogel več delati. Iz tega razloga je izgubil službo in stanovanje. Vmes se je vrnil v rodno Bolgarijo. Mallett je bil zaradi napada obsojen na šest mesecev zapora, plačati mora nekaj čez 500 evrov odškodnine in opraviti 120 ur javnega dela.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija